NM Natt 2019

Østmarka OK er tildelt NM Natt i 2019. Dato er fastsatt til 12. april og arena blir Marikollhallen i Rælingen. For løpere som skal delta på mesterskapet er terrenget nå sperret. Nytt kart over området sør for Marikollen er under utarbeidelse.

Marikollen er et flott og krevende terreng med preg av jomfruelig villmark. Her skal løperne få nok av o-tekniske utfordringer.

I idrettsparken i Marikollen foregår det nå anleggsarbeider, men hovedtyngden av disse blir avsluttet i 2018 slik at Marikollen vil fremstå som en flott arena. Det siste store løpet som ble arrangert fra Marikollen var sprinten under o-festivalten i 2002, mens det forrige store skogsløpet var under O-festivalen i 1991.

Det blir spennende når vi får norgeseliten med landets beste seniorer og juniorer på besøk. Til sammen regner vi med at ca. 300-350 løpere stiller til start. For utøverne blir NM Natt i Rælingen perfekt i forhold til oppkjøring mot 10-mila som går 14 dager senere. Med Lørdagskjappen og Smaaleneløpet samme helg blir dette en flott helg for orientering i Oslo-området.

Marikollen i Rælingen ligger ca 20 min unna Oslo sentrum og 7 min fra Lillestrøm stasjon med gode kollektivmuligheter. Vi satser på et miljøvennlig arrangement, et godt samarbeid med kommunen, grunneiere og øvrige lokale lag.

NM Natt er en fin oppkjøring til Hovedløpet som klubben skal arrangere i 2020.

Se film fra naboterrenget her: https://youtu.be/ztvEWonSkbY