Jukola 2018

Østmarka OK planlegger å stille både herre og damelag i Jukola/Venlakavlen i år. Staffettene arrangeres i Lahti ca. 15 mil nord for Helsinki den 16.-17. juni.

Nærmere informasjon om terreng, etappe lengder m.m. finner dere her: http://www.jukola.com/2018/sv/tavlingsinfo/. Vi trenger minimum 4 damer og 7 herrer. Det er allerede en del som har meldt interesse.

Planen er i korte trekk å fly til Helsinki fredag ettermiddag den 15. juni, deretter transport til Lahti og løp lørdag/natt til søndag med retur til Gardermoen søndag ettermiddag. Transport blir leiebiler. Damestafetten starter kl 1400 lørdag og herrestafetten kl 2300 lørdag kveld. Det er også mulig å fly til Helsinki lørdag morgen, men da blir det litt tight med tid i forhold til å rekke starten på damestafetten.

Vi planlegger å bo på hotell fra fredag til lørdag og i telt på arena fra lørdag til søndag. Flybilletter er ca kr 1500 t/r + overnatting og transport ca det samme. Antatt egenandel for den enkelte blir ca. kr 3000 (noe rimeligere hvis vi bor i telt begge netter), mens juniorer som deltar betaler kr 500 i egenandel (med forbehold om godkjenning i styret).

Påmeldingsfristen til stafetten er den 9.5, dvs. vi bør ha spikret opplegget innen den 6. mai. Viktig at de som er interessert melder seg så raskt som mulig.

Vi trenger også noen som kan være «reiseledere» og planlegge turen i detalj.

Påmelding her:

Følgende damer er påmeldt så langt: Anna Cecilie, Kristin, Ingrid

Følgende herrer er påmeldt så langt: Terje, Tor Magnus, Inge (int.), Bjørn,

 

Hilsen Olav og Terje