Blodslitet samling 2018

Velkommen til Blodslitet samling! I fjor stilte Østmarka med 23 rekrutter, 13 ungdommer og 29 voksne på det tradisjonsrike løpet Blodslitet i Østfold. Vi satser på å stille like sterkt i år også! Løpet har klasser for rekruttene, også de helt ferske, og det er fellesstart for hver klasse. Foreldre kan følge løperne, eller de kan løpe alene eller sammen. I år er samlingen åpen for alle aktive medlemmer med familie.

Dette pleier å være en stor opplevelse for de som er med, og en god avslutning som ikke glemmes i løpet av vinteren.  Les mer på http://blodslitet.no/innbydelse-2018

I år bor vi på Scandic City i Fredrikstad (NB! endret fra Scandic Sarpsborg). Etter løpet drar vi til badeland/lekeland med bading, lek og moro. På kvelden er det felles middag og overnatting i 3-eller 4-mannsrom. Klubben dekker deler av turen.

Vi ønsker helst at hvert barn har med seg enten mor eller far (eller begge). Har man ikke anledning så gjør avtale med noen av de andre foreldrene som kan ha med ditt barn. Dette håper vi kan være en sosial og fin avslutning for både barn og foreldre.

Se hele invitasjonen her: Invitasjon blodslitet samling 2018

PÅMELDING:

Kryss av hvis du ikke ønsker buffet på kvelden

 

PÅMELDTE pr 9. september. Antall: 17

Navn
Ingar Woll
Line Nor
Pernille Nor-Woll
Ann-Cathrin Jensen
Maren Winsvold
Inga Cathrin Winsvold
Knut Johan Winsvold
Sverre Sandernes
Andreas Sandernes
Jane Nilsen
Kim Berg-Olsen
Marcus Berg-Olsen
Martine Berg-Olsen
Terje Linløkken
Mathias Linløkken
Alexandra Linløkken
Anna Cecilie Linløkken