Blomsterdugnad 2019

BLOMSTERDUGNAD JULEN 2019 – INTERFLORA STRØMMEN

Østmarka OK har tradisjonen tro fått oppdraget med å kjøre ut blomster for Interflora Strømmen. Det er en hyggelig Blomsterdugnad hvor du både blir tatt godt i mot av de som får blomster og samtidig bidrar til klubbkassa. I tillegg blir du bedre kjent i lokalmiljøet. I 2019 starter Blomsterdugnaden mandag 16. desember og varer frem til mandag 23. desember. Oppdraget er beskrevet under og består av 3 deler.

Sjekk ledige kjøreruter her: Kjøreliste Blomsterdugnad 2019

Morgenkjøring ukedager
Utkjøring fra Interflora Strømmen (Strømmen Storsenter) på morgenen ukedagene (mandag-fredag). Ved utkjøring på morgenen er det viktig å hente blomstene senest kl. 08:45, da det ofte er levering til begravelser kl. 10:00. Det kommer info i egen mail om parkering og henting av blomster på Storsenteret. Morgenruten tar normalt ca. 2 timer. Husk å ta vare på et eksemplar av merkelappene fra hver blomsterpakke.

Ettermiddagskjøring ukedager
Utkjøring av blomster fra varelager på Strømmen storsenter på ettermiddagen i ukedagene kl 17:00 (Like ved innkjøringen til det nye parkeringshuset). Blomstene må fordeles i passende kjøreruter. Ettermiddagsruten tar normalt ca. 3 timer. Husk å ta vare på et eksemplar av merkelappene fra hver blomsterpakke.

Ettermiddagskjøring helgedager
Utkjøring fra Interflora Strømmen lørdag 21. og søndag 22. desember kl 14:00. Det kommer info senere om parkering og henting av blomster på Storsenteret. Helgeruten tar normalt ca. 3 timer. Husk å ta vare på et eksemplar av merkelappene fra hver blomsterpakke.

Merkelappene leveres til Hanne Margrethe Sandernes, Trollstigen 2, 1463 Fjellhamar Fjellhamar. Tlf. 928 60 388.

Blomsterdugnad-tips!

  1. Godt humør! Dere gjør en viktig innsats for klubben og folk er takknemlig for å få blomstene sine.
  2. Planlegg kjøreruten! Ta med kartbok, skrivesaker, noe å notere på og mobiltelefon. Vær kreativ dersom du ikke finner fram. Ring en venn eller bruk 1881.no.
  3. Bilen må være varm – Blomster tåler ikke å bli for kalde/fryse. Da blir de ødelagt.
  4. Ikke heng blomstene ute. Ring eventuelt på hos naboen dersom det ikke er noen hjemme.
  5. Ta kontakt med Interflora Strømmen på 63 80 20 10 dersom dere ikke finner andre løsninger. Blomster som ikke blir levert må returneres til butikken.
  6. Ta kontakt med Hanne Margrethe på tlf. 928 60 388 dersom du har spørsmål.

Lykke til!