Stolpejakten 2017

Stolpejakten i Lørenskog, Rælingen og Skedsmo starter hhv. 24. mai, 31. mai og 7. juni 2017! Vil du vite mer? Følg Stolpejakten i LørenskogStolpejakten i Rælingen og Stolpejakten i Skedsmo på Facebook! Last ned Stolpejakt APP'en på mobiltelefonen og finn ut mer!

Om Stolpejakten

Stolpejakten går ut på å finne stolper plassert i kommunen. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en APP på mobilen, slik at man kan skanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Stolpejakten er et gratis tilbud. Kartbrosjyrene i Lørenskog og Rælingen kommer i postkassene lanseringsdato, samt kan fås på offentlige steder. I ørenskog bl.a. på biblioteket, Lørenskog hus, resepsjon på rådhuset, samt andre utvalgte steder og på arrangement i kommunen. I Rælingen kan brosjyrene fås på servicetorget i rådhuset og frivilligsentralen. I tillegg blir borsjyrene plassert ut på sentrale steder i kommunen, samt distribuert til alle skoler. I Skedsmo er det mulig å få tak i brosjyrene bl.a. på rådhuset og Frisklivsentralen.

Kartet blir også tilgjengelig for nedlastning på nettsiden www.stolpejakten.no.Du kan også laste ned stolpejakt- appen gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass, er det bare å starte jakten på stolper!

 
  • 1