Klubbmesterskap sprint og sosial samling etter løpet-torsdag 13.juni

INVITASJON TIL KLUBBMESTERSKAP SPRINT ØSTMARKA OK – Torsdag 13 juni 2019

Sted: Samlingsplass ved Åmotdammen

Offentlig transport: buss 300, 110 mot Blystadlia, til busstopp Sandbekkhallen/Sandbekken ungdomskole. Gå forbi fotballbanen på Løvenstad og opp grusveien til Åmotdammen

Parkering: På Sandbekken ungdomskole eller parkering ved kunstgressbanen på Løvenstad om lag 800 meter fra samlingsplass. Gå forbi fotballbanen på Løvenstad og opp grusveien til Åmotdammen

Start: Merket til ved Skihytta i Lørenskog. Fin oppvarmingstraseè nedover. For alle klasser utenom N-åpen er det handikapstart. Dvs de klasser som antas å løpe raskest starter sist og de klasser som antas å bruke lengst tid starter først. Første herre- og dameløper er klubbmester kortdistanse. Første start kl. 18.00. Start N-klasser ca kl. 18.10.

Løyper/Klasser: Det er 2 løyper. N –åpen klasse Ca 1,8 km – for rekrutter og vi ønsker at så mange foreldre som mulig også deltar. Det er lov å GÅ og man kan gå SAMMEN. Alle andre klasser har løype på ca. 3,1 km.
Følgende klasser: N-åpen, D/H 11-12, D/H 13-14, D/H 15-16, D/H-17-20, D/H21, D/H40, D/H50, D/H60, D/H70 og D/H80.

Kart: Sprintkart Kurland. Målestokk 1: 4000. Ca. 70% asfalt/grusvei og ca 30% skogsområde. Ikke tillatt med piggsko, bruk o-sko med knotter eller joggesko.
Dette er et boligområder med mange rekkehus, terrasseleiligheter og eneboliger. Respekter beboere og ta hensyn til voksne og barn som ferdes langs veiene. Det er ikke lov å løpe i olivengrønne områder som er hager o.l. Ikke løp over hekker/busker

Tidtakning: Vi bruker Emit touch free stemplingsenheter og Emit tag til registrering. De som ikke har emitag får låne.

Mål: Mål er ikke med på sprintkartet og derfor er det merket med bånd på veien opp mot Åmotdammen for begge løyper fra felles sistepost og til mål. Det er i tillegg spurtpremie til både raskeste jente/gutt 0-20 års klassene. Det serveres løperdrikke ved mål. Etter målgang går alle opp til Åmotdammen igjen.

Sommeravslutning med bading og grilling dersom været tillater dette
Vi bestiller fint vær og håper alle har lyst til å bruke litt tid etter løpet til grilling, bading og sosial mingling. Alle tar selv med badetøy, noe å sitte på, engangsgrill og det de ønsker å legge på grillen og egen drikke. Hvis noen har spill/aktiviteter som passer for flere så er det fint om dere tar med det.
Påmelding innen 11.juni i Eventor. Etteranmelding innen 12. juni. Vi tar imot påmeldinger helt frem til starttidspunkt så lenge det er nok kart. Startkontingent: ingen.
Vel møtt og vi håper å se så mange som mulig av både store og små fra Østmarka OK denne kvelden!!