NM Natt 2019

Posted on by

Østmarka OK innbyr til NM i nattorientering fra Marikollen idrettspark i Rælingen, fredag 12. april. Løpsområdet Tristillen byr på et flott og krevende o-terreng som bærer preg av jomfruelig villmark og vil gi løperne mange utfordringer. Løpsterrenget er sperret for løpere som skal delta i mesterskapet.

Vi ser fram til å få norgeseliten med landets beste seniorer og juniorer på besøk. NM Natt 2019 arrangeres med fellesstart noe som vil gi utøverne nyttig oppkjøring i forkant av Tiomila to uker senere. Vårløpene Lørdagskjappen og Smaaleneløpet går dessuten samme helg som NM. Dermed ligger det an til en flott orienteringshelg i Oslo-området i midten av april.

Marikollen idrettspark blir en ypperlig NM-arena når anleggsarbeidene snart avsluttes. Det forrige nasjonale o-løpet som gikk fra Marikollen var sprintløpet under
O-festivalen i 2002. Fire år tidligere gikk også O-festivalen fra Marikollen og da på Tristillen.

Marikollen i Rælingen ligger vel 20 minutter unna Oslo sentrum og 7 minutter fra Lillestrøm stasjon med gode kollektivtilbud. Østmarka OK satser på et miljøvennlig arrangement, et godt samarbeid med kommunen, grunneiere og øvrige lokale lag. Vi ser fram mot NM-arrangementet, vel et år før klubben arrangerer Hovedløpet og O-landsleiren i orientering.

Se film fra naboterrenget her.