Stolpejakten

Posted on by

Stolpejakten med Østmarka OK som arrangør finner du i kommunene Lørenskog, Lillestrøm og Rælingen. Normalt varer Stolpejakten fra mai til 1. november hvert år. Pga. corona-krisen er oppstart i Lørenskog kommune fremskyndet til lørdag 4.april. Det jobbes med datoer for Rælingen og Lillestrøm også.

ÅPNINGSDAGER 2020

  • Lørenskog kommune, 4. april
  • Rælingen kommune, 6. juni (det jobbes med en tidligere lanseringsdato)
  • Lillestrøm kommune, ikke bestemt.

LØRENSKOG
I Lørenskog vil kartbrosjyren kunne fås gratis på rådhuset, ved Sørlihavna aktivitetspark, Losby besøksgård, i resepsjo­nen på Lørenskog hus, på biblioteket, samt andre utvalgte steder. Brosjyrene vil være klare til åpningsdagene.

Her kan du laste ned Kartbrosjyren for Lørenskog (størrelse: 9,5 MB) og hele Stolpejaktkartet i Lørenskog:Stolpejaktkart (størrelse: 13 MB).

Kartutsnitt A4-format (1:5000): Hammer skole, Rasta skole, Solheim skole og Fjellhamar skole.
Kartutsnitt A4-format (1:7500): Alle kartbladHammerRastaSentrum, Solheim og Losby.

RÆLINGEN
I Rælingen kan kart­brosjyrene fås på Rådhuset og Frisklivssentralen. I Lillestrøm vil også kartbrosjyren bli tilgjengelig på kommunale steder.

LILLESTRØM
Informasjon kommer.

PREMIER / AVSLUTNING 2020
Stolpene kan registreres til og med 1. november. De 5 ekstra stolpene på Mønevann kartet står ute til 26. september. Avslutning for Stolpejakten blir lørdag 12.november 2020 kl. 18.00 på Lørenskog videregående skole. Avslutningen er i samarbeid med Skogtrim (turorientering) og det vil bli foredrag, utdeling av premier mv.

OM STOLPEJAKTEN
Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en APP på mobilen, slik at man kan skanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Stolpejakten er et gratis tilbud. Kartbrosjyrene kan fås på ulike steder i kommunen. I Lørenskog vanligvis på biblioteket, Lørenskog hus, resepsjon på rådhuset, samt andre utvalgte steder og på arrangement i kommunen. I Rælingen og Lillestrøm fås kartbrosjyren på rådhuset, samt andre utvalgte steder og på arrangement i kommunene.

Kartet er også tilgjengelig for nedlastning på nettsiden www.stolpejakten.no.Du kan også laste ned stolpejakt- appen gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass, er det bare å komme seg ut for å finne stolper.

Følg med på stolpejakten på våre facebooksider:
https://www.facebook.com/StolpejaktenLorenskog/
https://www.facebook.com/StolpejaktenSkedsmo/
https://www.facebook.com/StolpejaktenRalingen/