Stolpejakten

Posted on by

Stolpejakten med Østmarka OK som arrangør finner du i kommunene Lørenskog, Skedsmo og Rælingen. Normalt varer Stolpejakten fra mai til 1. november hvert år. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en APP på mobilen, slik at man kan skanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Stolpejakten er et gratis tilbud. Kartbrosjyrene kan fås på ulike steder i kommunen. I Lørenskog vanligvis på biblioteket, Lørenskog hus, resepsjon på rådhuset, samt andre utvalgte steder og på arrangement i kommunen. I Rælingen og Skedsmo fås kartbrosjyren på rådhuset, samt andre utvalgte steder og på arrangement i kommunene.

Kartet er også tilgjengelig for nedlastning på nettsiden www.stolpejakten.no.Du kan også laste ned stolpejakt- appen gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass, er det bare å komme seg ut for å finne stolper.

Følg med på stolpejakten på våre facebooksider:

https://www.facebook.com/StolpejaktenLorenskog/

https://www.facebook.com/StolpejaktenSkedsmo/

https://www.facebook.com/StolpejaktenRalingen/