PÅ TUR TIL TIOMILA 2022

Sist oppdatert; 05.05.2022

Se oppdatert PM for turen her: PÅ TUR TIL 10mila 2022

STATUS PR 5. mai «PÅ TUR TIL TIOMILA 2022»
Vi er ca. 50 påmeldte fra Fet, Nittedal, Raumar og Østmarka som skal på tur til Tiomila 😀. I tillegg blir Koll med på bussen. Se oppdatert oversikt HER. Det blir buss fra Olavsgård bussterminal fredag kl 1500. Bussen kjører via Oslo og det er påstigning på bussholdeplassen på Ryenlokket. Tilsammen har vi 7 påmeldte lag (3 ungdom, 2 dame og 2 herre), i tillegg har Raumar jentene lag med gutta i Bækkelaget. Frem mot avreise blir det å sette opp lagene. Ønsker om etapper etc. meldes inn til laglederne i klubbene. Som dere ser mangler vi p.t. 2 herreløpere.

Vi har 2 topptelt med nr 36 og 37. Teltene står i første linje og er perfekt plassert på arena. Videre har vi teltplass 407, 408 og 447 (prøver å bytte med 409) på Camp-site C. Her setter vi opp 3 lavvoer.

Tiomila i Ørebro: Pga. Covid-19 er det allerede 3 år siden sist vi opplevde den magiske Tio-stemningen! I år er det kort reisevei da stafetten går i Ørebro, ca. 4 timers kjøretur fra Olavsgård. Det blir en sosial og morsom tur, masse ungdommer og mange lag, overnatting både i telt og på hotell, døgning for de som orker det m.m. Dette er en stafett alle o-løpere bare må få med seg! Veldig mange lag fra vårt område deltar. Terrenget er fint og ganske lettløpt, men kan også oppleves å være krevende o-teknisk. Se gammelt kart over området.

I år reiser Østmarka, Raumar, Nittedal og Fet o-lag sammen til Tiomila. Koll sitter også på med oss på bussen. Det blir i tillegg noen som jobber sent og kommer etter i privatbiler. Vi overnatter på Best Western hotell i Ørebro fra fredag til lørdag og i telt ved arena natt til søndag. Pga. en del etteranmeldinger har vi bestilt overnatting på ytterligere hotell i sentrum av Ørebro. Vi har også bestilt 2 topptelt på arena.

Her kan du lese om da vi dro til Tiomila forrige gang i 2019: Info om Tiomila. Og her er noen innlegg og bilder fra tidligere (du må være eller be om å bli medlem av Østmarka sin lukkede facebookgruppe).

På ungdomslagene er det 4 på hvert lag (11-16 år), damlagene 5 og herrelagene 10. Hver ungdomsetp er ca. 3-4 km og på B- og C-nivå. Så her kan alle delta. Ungdomsstafetten går lørdag morgen, damestafetten lørdag ettermiddag og herrestafetten starter lørdag kveld med målgang søndag morgen. Husk at det viktigste som alltid er å delta, ikke vinne!