Blomsterdugnad – julen 2021

Kjøring av blomster for Interflora Strømmen


Hyggelig dugnad hvor du også er med i trekning av en flott premie!

Østmarka OK har tradisjonen tro igjen fått oppdraget med å kjøre ut blomster for Interflora Strømmen. Blomsterdugnaden er hyggelig hvor du blir tatt godt imot av de som får blomster og samtidig bidrar til klubbkassa. I tillegg blir du bedre kjent i lokalmiljøet.
Blomsterdugnaden er beskrevet under og består av flere deler.

Dugnaden starter torsdag 16. desember og varer fram til og med torsdag 23. desember. Dugnaden er beskrevet nedenfor og består av tre deler. Men først litt om premien du kan vinne.

Om konkurransen
For hver blomst som leveres må det tas vare på en merkelapp. Merkelappene vil fungere som lodd i trekningen. Det betyr at leverer du 15 blomster har du 15 lodd. Dersom du kjører blomster 23. desember har du større mulighet for å vinne. Hvert lodd vil nemlig telle som 2 lodd. Det betyr at dersom du har kjørt 15 blomster så har du 30 lodd!
Premien er ikke helt klar ennå men vil bli avbildet etter hvert. Men vi kan røpe at det vil bli middag for to, spekemat, godteri og hjemmestrikk til hus og familie.
Premien vil bli trukket så snart alle merkelappene er mottatt og vinneren vil bli publisert på FB. Merkelappene leveres til Siv Jystad, Hektnerhagan 25, 2008 FJERDINGBY. Tlf. 920 68 656. Ta evt. bilde av merkelappene og send til Siv.

Meld inn når du ønsker å kjøre

  1. Du finner oversikt over hvilke datoer vi skal levere blomster på kjørelisten som er publisert.
  2. Send e-post til Siv Jystad, siv-jys(@)online.no, om hvilken dato (er) du ønsker eller på SMS 920 68 656. Skriv navn, dato, morgen/ettermiddag, mobilnr.

Praktisk informasjon på dugnadsdagen

  1. Møt opp i rett tid på Interflora Strømmen. For alle kjøringene hentes blomstene på vareutleveringen ved Bohus like ved innkjøringen til det nye parkeringshuset.
  2. Fordel blomster etter område og fordel områdene mellom dere. Greit å være to på kjøringen.
  3. NB! Viktig å ta vare på merkelappene for hver blomst du har levert. Merkelappene vil være grunnlaget for faktureringen til Interflora for leveringene vi har gjort.

Beskrivelse av dugnadens tre deler
➢ Morgenkjøring ukedager
Utkjøring fra Interflora Strømmen (Strømmen Storsenter) på morgenen ukedagene (mandag – fredag). Ved utkjøring på morgenen er det viktig å hente blomstene senest kl. 08:45, da det ofte er levering til begravelser kl. 10:00. Morgenruten tar normalt ca. 2 timer
➢ Ettermiddagskjøring ukedager
Utkjøring av blomster fra varelager på Strømmen Storsenter på ettermiddagen i ukedagene kl. 16:30/17:00. Blomstene må fordeles i passende kjøreruter. Ettermiddagsruten tar normalt ca. 3 timer.
➢ Ettermiddagskjøring helgedager
Utkjøring fra Interflora Strømmen lørdag 18. og søndag 19. desember kl. 14:00. Helgeruten tar normalt ca. 3 timer.

Tips til Blomsterdugnaden
Godt humør! Dere gjør en viktig innsats for klubben og folk er takknemlig for å få blomstene sine.
Planlegg kjøreruten! Ta med kartbok, skrivesaker, noe å notere på og mobiltelefon eller bruk 1881.no.
Fordel å være to (hyggelig også). F. eks. en kjører og en leverer.
Bilen må være varm. Blomster tåler ikke mye kulde. Da blir de ødelagt.
Ikke heng blomstene ute. Ring eventuelt på hos naboen dersom det ikke er noen hjemme eller prøv å få tak i eier. Ofte står det et telefonnr. på leveranselappen.
Ta kontakt med Interflora Strømmen tlf. 63 80 20 10 dersom dere ikke finner andre
løsninger. Blomster som ikke blir levert må returneres butikken.
Ta kontakt med Siv Jystad tlf. 920 68 656 dersom du har spørsmål.

Du kan laste ned denne informasjonen som et pdf dokument HER.

Lykke til alle sammen!