Café Skogtrim 11. november ved Lørenskog VGS

Premieutdeling

Alle Skogtrim-deltakere er hjertelig velkomne til «Cafe Skogtrim» på Lørenskog VGS, torsdag 11. november kl. 1800-2000. Vi serverer kaffe, saft og kaker. Alle oppfordres til å holde avstand og vise hensyn til hverandre med tanke på smitterisiko. Håndsprit vil være tilgjengelig. Bli hjemme dersom du ikke er helt frisk og bruk gjerne munnbind dersom du ikke kan holde 1 m avstand.

Du får utdelt premie dersom du har fylt merkekravet for i år. Kl 1900 vil Sigmund Ongstad vise bilder fra årets sesong, etterfulgt av opprop for de som skal ha premie for 25 år og oppover. Det deles ut merker og premier for både Skogtrim 2020 og i år.

De som har uavhentede merker eller plaketter fra tidligere år, kan også hente disse her. Gi beskjed i god tid før arrangementet om dette ønskes. Deltakere som er 13 år eller yngre pr 31.12, får gullmerket hvert år de klarer kravet, også de årene de samler til plakett, mens eldre som samler til plakett, kan kjøpe det om ønskelig.

De som ikke har anledning til å hente merker eller plaketter denne kvelden, kan hente dem hos Tore Ruud, Losbyveien 74, 1475 Finstadjordet fram til mandag 2. desember. Det kan være lurt å ringe på forhånd – tlf 917 30 630.

Skijeger’n

Til slutt minner vi om vår vinter-tur-orientering Skijerger’n som i vinter arrangeres for 28. gang. Postene står ute langs løypenettet i Østmarka i perioden fra 6. november 2021 til 20. mars 2022. Alle poster teller til merke – som ved Skogtrim. Ved snømangel kan postene tas til fots. Deltakerpose, som inneholder kart med påtegnede poster og klippekort, koster kr. 150,- og ekstra deltakerkort kr. 30,-.

Skijeger’n kan kjøpes på Skogtrim-avslutningen med kontant betaling eller VIPPS, og i følgende butikker: Sykkelopplevelser i Lørenskog og Intersport på Strømmen Storsenter. Kan også kjøpes på www.ostmarkaok.no eller www.turorientering.no.

Tore Ruud er kontaktperson for Skijegeren: tlf  917 30 630, e-post  ruudgard@gmail.com

Med hilsen fra leder i Østmarka Tur-O
Martin Gilljam