Familiesamling på Budor

Familiesamling 2018 på BUDOR 2.-4. februar 

Østmarka OK har tradisjon for å ha en familiesamling på fjellet i løpet av vinteren med skiturer og sosialt samvær som gode rammer. Samlingen er åpen for alle klubb-medlemmer med familie. Også i år drar vi til Budor og bor i store leiligheter (fra 6 til 16 senger) med 2-4 soverom i hver leilighet. Budor kan tilby flotte skiløyper som passer fint for barnefamilier. Turen har tradisjonelt vært noe sponset av klubben. Nye rekruttfamilier er hjertelig velkommen!

Når: Fredag 2. februar til søndag 4. februar 2018

Sted: Budor Gjestegård, Løten. Se www.budor.no. Det tar ca. 1½ time å kjøre fra Oslo – varierer med trafikk. Påmeldingsfrist: tirsdag 9. januar. Vi henstiller til så tidlig påmelding som mulig, dette i forhold til booking av leiligheter på Budor Gjestegård.

Treningen blir ikke styrt av ledere/trenere direkte, men vi setter sammen noen grupper for de som vil gå sammen. I tillegg legger vi opp til en del lekbaserte skiaktiviteter for de yngre. Det blir utpekt ansvarlige for hver leilighet som kjøper inn mat og drikke. I tillegg blir det felles middag på gjestegården lørdag kveld.

Se hele programmet her: Familiesamling_2018.

Egenandeler (dekker overnatting og felles middag):

  • Voksne:         800 kr
  • Barn/student: 400 kr (Barn til og med 3 år er gratis i egen reiseseng).

Felles mat og drikke, samt overnatting med vask av leilighetene er inkludert i prisen.

Påmelding innen tirsdag 9. januar 2018: http://palisoft.no/pmdb/index.php?arrid=3507

Vi har ca. 70 plasser reservert og ønsker alle klubbmedlemmer og evt. familie hjertelig velkommen. Vi har bestilt Trettebergtunet (som vi leide i pinsen 2017) i tillegg til en rekke større og mindre leiligheter. Det blir helt sikkert også en ungdomshytte. Om dere skal ha med hund er det fullt mulig, opplys i tilfelle om det ved påmelding. Vi henstiller til så tidlig påmelding som mulig.

Har du spørsmål? Kontakt Terje Linløkken på tlf. 90 100 500 / tlinlokken@gmail.com.

Velkommen til fjells!