Jukola/Venla 2023

Østmarka OK stiller 1 herre- og 1 damelag i Jukola/Venlakavlen i år. Stafettene arrangeres utenfor Helsinki den 17.-18. juni. For info, se PÅ TUR TIL JUKOLA MED ØSTMARKA OK 2023, samt innbydelse HER.

Lagoppstilling damer: Martine, Alexandra, Anna og Ellen M. Herrelaget: Mathias, Hans K, Rein, Terje, Martine, Ellen og Andreas.

Vi flyr til Helsinki fredag i 2 puljer tar leiebiler til arena ca. 5 mil øst for Helsinki. Vi overnatter i ferdigoppsatte telt på arena begge netter. Retur med fly er planlagt søndag kveld. Egenandelen blir ca. 1.500 kr for medlemmer i klubben.

Det er et alternativ å bo på hotell fra fredag til lørdag. Da øker egenandelen tilsvarende. Si fra om du ønsker hotell. For herrene er det også et alternativ å fly bort lørdag, da herrestafetten først begynner sent lørdag kveld. Tilsvarende for damene er det mulig å fly tilbake lørdag kveld.

Vi ser også på muligheten for en precamp, dvs. fra torsdag. Da får vi ett par rolige økter i terreng fredag. Si fra til reiseleder (Terje) om du er interessert i precamp. For juniorene er det en risiko ifht. ev. muntlig eksamen. Vi prøver å legge flyreisen til etter denne.