Klubbmesterskapet Sprint

Vi ønsker velkommen til klubbmesterskapet Sprint med sommeravslutning tirsdag 13. juni!

Samlingsplass er Vangen badeplass i Lørenskog. Vi kjører løpet med «Andy Cap» startoppsett. Reglene publiseres på hjemmesiden og i Eventor i god tid før løpet. Se starttider her.

Parkering ved Lørenskog rådhus ev. Vangen barnehage (noen få plasser).

Påmelding innen 12. juni i Eventor. Etteranmelding frem til kl. 16:00 løpsdagen. Tidtaking med emiTag.

Startkontingent: ingen for medlemmer i Østmarka eller deltakere på park-o karusellen.
Andre klubber: 50 kr til VIPPS 14151. Vi har emiTags for utlån.

Start: Etter vitenskapelig utredet handicapsystem. Dvs. de antatt beste starter til slutt.
Første start er ca. kl. 18:30. NB! Det er ca. 700 m til start for den lengste løypa. Beregn god tid. N/C-løypa har start og mål ved samlingsplass.

Løypene går dels gjennom mindre trafikkerte boligområder og skogsområder med en del stier. Innslag av park og gressplen. Løpesko med godt grep anbefales.

  • 3,0 km A/B nivå, som passer alle med litt erfaring. Det er kartbytte ved post 11. Kartbytte foregår ved at man snur kartet. Det er innlagt kunstige sperringer på kartet. Disse er ikke lov å passere.
  • 1,6 km N/C med fri start.

Klasser: fra D/H-13-14 til D/H 80-, se detaljert info med regler for starttider. Egen rekruttløype for de yngste. Vi setter også opp gjesteklasser for løpere fra naboklubber.

Kart: Utsnitt av kartbase Lørenskog 1:4000, 2 m ekv., 2020.

Løypelegger/løpsleder: Terje. tlf. 90 100 500

Sommeravslutning
Vi bestiller fint vær og håper alle har lyst til å bruke litt tid etter løpet til bading og sosialt. Alle tar selv med badetøy, noe å sitte på. Sosialetaten i klubben ordner med langbord, pølser og brus med tilbehør. Hvis noen har spill/aktiviteter som passer for flere så er det fint om dere tar med det.

Nærmere informasjon om arrangementet i Eventor. Vel møtt og vi håper å se så mange som mulig av både store og små fra Østmarka OK denne kvelden!!