Klubbtur til Sørlandsgaloppen

Den 29. juni juni – 2. juli 2023 ønsker arrangørene velkommen til sommerløp ved en av Sørlandets flotteste strender – Storesand i Fevik og skogene ved Arendal. O-camp blir på Hove leir med gåavstand til flotte badestrender og sommeraktiviteter til lands og vanns.
 

Østmarka har leid storhytta Hettemåke fra torsdag-søndag med plass til ca. 28 personer som blir «Camp Romerike». Det er 7 stk. 4-sengs rom i hytta og tilgang til WiFi. Det er dyner og puter på rommene, så man trenger kun å ta med sengetøy til enkeltsenger. Det er 3 bad med tilsammen 5 dusjer og 5 wc, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise og oppvaskmaskin. Det er også 1 stue med salonger og spiseplass. Parkering bør skje på parkeringsplassen for leiren. Se kart.

Vi inviterer alle små og store til å bli med. Det er i tillegg mulig å bestille overnattingsplass i egen campingvogn, telt eller bobil.

Det er 4 dager med løp:

  • Torsdag: sprint-distanse Fevik
  • Fredag: mellom-distanse Fevik
  • Lørdag: lang-distanse Bjorendal
  • Søndag: mellom-distanse Bjorendal

Egen påmelding til Camp Romerike innen 20. mai 2023 (se under). Det er fortsatt noen plasser ledig pr. 28. mai. Husk også å melde deg på til løpene i eventor innen 15. juni: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16033

Egenandel overnatting i «Camp Romerike» for medlemmer i Østmarka: kr 400 (barn/ungdom/junior/student) og 800 (voksen) ved påmelding innen fristen og så lenge det er ledig plass. Klubben dekker i tilegg startkontingent på alle 4 løpene for barn/ungdom/junior/student i Østmarka.

Se invitasjon som pdf: Klubbtur-SG2023

Les mer på https://soerlandsgaloppen.no/sg2023/

Påmelding her:

Skriv inn e-post adressen din
Hvem du sitter på med, evt. matallergier, hvem du bor sammen med, etc. Her kan du også legge inn om du ønsker at trenere melder deg på.

Påmeldte:

Hans Olav Hygen
Ellen M. S. Hygen
Kristin Hygen
Gunn Kari Hygen
Terje Linløkken
Natalia Linløkken
Mathias Linløkken
Cathrine Arntzen Haug
Martine Arntzen Haug
Malin Arntzen Haug
Øyvind Haug
Randi Høilund
Sivert Høilund Dragseth
Sondre Høilund Dragseth
Tom Bergan (fre-søn)
Silje Taraldlien
Sondre Taraldlien
Anne Stine Taraldlien
Gaute Skjønhaug
Edvin, Klara, Marianne, Jenny, Oline og Ivar Slåstad.
Torgeir Skjønhaug (tors-fre)
Sigmund Ølstad
Randi Budahl