Klubbtur til Sørlandsgaloppen

Den 29. juni juni – 2. juli 2023 ønsker arrangørene velkommen til sommerløp ved en av Sørlandets flotteste strender – Storesand i Fevik og skogene ved Arendal. O-camp blir på Hove leir med gåavstand til flotte badestrender og sommeraktiviteter til lands og vanns.

Østmarka har leid en storhytte fra fredag-søndag med plass til ca. 28 personer som blir «Camp Østmarka». Det er 7 stk. 4-sengs rom i hytta. Det jobbes med overnatting også fra torsdag til fredag. Vi inviterer alle små og store til å bli med. Det er i tillegg mulig å bestille overnattingsplass i egen campingvogn, telt eller bobil.

Det er 4 dager med løp:

  • Torsdag: sprint-distanse Fevik
  • Fredag: mellom-distanse Fevik
  • Lørdag: lang-distanse Bjorendal
  • Søndag: mellom-distanse Bjorendal

Egen påmelding til Camp Østmarka innen 20. mai 2023 (se under). Husk også å melde deg på til løpene i eventor innen 15. juni: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16033

Egenandel overnatting i «Camp Østmarka» for medlemmer i Østmarka: kr 400 (barn/ungdom/junior/student) og 800 (voksen) ved påmelding innen fristen og så lenge det er ledig plass. Klubben dekker i tilegg startkontingent på alle 4 løpene for barn/ungdom/junior/student i Østmarka.

Se invitasjon som pdf: Klubbtur-SG2023

Les mer på https://soerlandsgaloppen.no/sg2023/

Påmelding her:

Skriv inn e-post adressen din
Hvem du sitter på med, evt. matallergier, hvem du bor sammen med, etc. Her kan du også legge inn om du ønsker at trenere melder deg på.

Påmeldte: