Velkommen til familiesamling og Blodslitet

Familiesamling med Blodslitet, badeland og overnatting 19.-20. oktober

Dette pleier å være en stor opplevelse for de som er med, og en god avslutning som ikke glemmes i løpet av vinteren!

Lørdag 19. oktober: Deltagelse i Blodslitet. Etter løpet drar vi til Quality Hotel Sarpsborg (også kjent som Superland) for bading, lek, felles middag og overnatting.

Om løpet: Blodslitet er et tradisjonsrikt løp som er sesongavslutning for mange o-løpere. Løypene er noe lengre enn de vanligvis er, og det er fellesstart i alle klasser. De yngste og mest uerfarne løper klasse N-åpen (nybegynner, uten tidtaking), her kan voksne følge med. Ellers er det aldersinndelte klasser med tidtaking: DH-10, DH11-12 og for eldre. Det er selvfølgelig også klasser for voksne!

Påmelding gjøres i eventor.orientering.no. Ta gjerne kontakt med Heidi eller Marius om du har spørsmål om hvilken klasse du bør melde deg på i eller hvordan påmelding gjøres. Les mer om løpet her: http://blodslitet.no/

For hvem? For alle medlemmer i Østmarka ok med fokus på rekrutter og ungdommer.

Vi ønsker at hvert barn har med seg enten mor eller far (eller begge). Har man ikke anledning til det, så gjør avtale med noen av de andre foreldrene som kan ha med ditt barn. Dette håper vi kan være en sosial og fin avslutning for både barn og foreldre!

Påmelding i Spond eller til Heidi: heidivog@hotmail.com / tlf 45219154.
Påmeldingsfrist: 25. september. Opplys hvor mange barn og voksne fra familien som skal være med så vi får tildelt riktig rom. Bindende påmelding ved påmeldingsfristens utløp.

Betaling av egenandel skjer rett i forkant av samlingen. NB! Påmelding til løpet gjøres av den enkelte i eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10913

Egenandel barn: Kr 200,-
Egenandel voksne: Kr 400,-

Inkluderer:
– Overnatting inkl frokost lør-søn i 3- eller 4- mannsrom (evt 2-mannsrom)
– Middagsbuffet lørdag kveld (drikke for voksne dekkes seIv, barna får drikke)

Inngang badeland/lekeland dekkes av den enkelte.

Last ned hele invitasjonen her: Invitasjon blodslitet_2019