Vi søker nøkkelpersoner til arrangementer

Østmarka er tildelt flere arrangementer de neste årene som vi nå søker nøkkelpersoner til. Er du interessert, ta kontakt med en i styret snarest mulig.

HØYDEPUNKTET m/TrimtexCup 6. mai 2018. Løpet arrangeres på nytt kart over Rælingsåsen. Arena på Løvenstad. Sekretariat/tidtakere er på plass. Vi trenger i første omgang følgende nøkkelpersoner: løpsleder, arenasjef og løypelegger(e), men også flere andre hovedfunksjoner skal besettes. Oppdatert info: løpskomiteen er nå på plass med Heidi Vogt som løpsleder og Tore Sagvolden som løypelegger. Vi mangler KIOSKANSVARLIG.

NM NATT den 12. april 2019. Løpet arrangeres på nytt kart over Tristillen. Arena i Marikollen. Sekretariat/tidtakere og hovedløypelegger er allerede klar. VI trenger i første omgang følgende nøkkelpersoner: løpsleder, arenasjef og medløypelegger.

HOVEDLØPET OG O-LANDSLEIRENDato er 30. juli – 5. august 2020. Vi søker i første omgang etter leder for Hovedkomiteen. Det er en fordel om du er god til å organisere, smidig, samlende, inspirerende og engasjerende. Du må gjerne ha erfaring fra Hovedløp tidligere, men det er ikke et krav.