Viktig informasjon til våre Skijegere

Skijegern arrangeres av Østmarka orienteringsklubbNorges orienteringsforbund (NOF) skal legge www.turorientering.no med tilhørende app over på ny elektronisk plattform, og det vil ikke bli mulig å overføre de stemplingene som er gjort i høst på Skijeger’n direkte til det nye systemet.

Arbeidet starter 1.januar 2022, og da vil det ikke lenger være mulig å logge på for å følge med på poenglister, stemple elektronisk o.l. før det nye systemet er klart i midten av januar 2022. I det nye systemet vil bare bokstavkodene kunne brukes i vår, QR-kodene vil ikke virke.
Vi vet at mange av dere allerede er godt i gang, og for å spare dere for enda en tur ut til de samme postene seinere i vinter, ber vi alle som vil registrere stempling på Skijeger’n i år om å sende inn stemplingskortet slik som tidligere år.
Sett bare et kryss i riktig rute for de postene du har vært dersom du mangler kode.
Har du ikke kort er det greit med eget ark.
Husk eget navn og send dette til Tore Ruud, Losbyveien 74, 1475 Finstadjordet innen 15. april 2022.
Når www.turorientering.no åpnes igjen ca 15.januar 2022, vil det være mulig å registrere koder elektronisk (QR-kode vil ikke fungere) selv om disse ikke vil gjelde som grunnlag for merker i Skijeger’n.
Dersom du ønsker å kjøpe konvolutt, kan dette gjøres på følgende måter:
 
  • Sykkelopplevelser As. Solheimveien 56, Lørenskog (fra 29.oktober 2021). Husk VIPPS, de tar ikke kontanter.
  • For å få tilsendt konvolutt, send epost til ruudgard@gmail.com med ditt navn og adresse og hvor du legger ved skjermbilde/kvittering på at du har betalt 250,- kr på VIPPS til 14151 (Østmarka OK)
 
Vi beklager at det ble slik i vinter, men postene henger ute og er klare for besøk.
God tur!
 
Gunvor Ruud
Tore Ruud
Kjell Hobøl
Skijegeransvarlige i Østmarka OK