SALOMON SNØLØPET

Posted on by

SALOMON SNØ LØPET 2022 GÅR TIRSDAG 13. SEPTEMBER

Velkommen til den 3. utgaven av SALOMON-SNØ løpet! Dette er et terrengløp for hele familien med en 2 km og en 5 km skogsløype på fine stier i Gjelleråsen marka. 5 km løypa svinger seg gjennom det flotte terrenget opp på Gjelleråsen der man underveis kan nyte utsikten over Oslo by (hvis man har tid!). For de som synes det er litt langt kan man løpe 2 km på tid, men uten rangering.

Fellesstart alle klasser med startpuljer på inntil 30 løpere. 5 km fra kl. 18:00 og 2 km fra kl 18.10.

Med start og målgang ved SNØ i Lørenskog (500 meter fra Lørenskog stasjon), holder det å sette av to timer på ettermiddagen for at hele familien skal kunne delta i et terrengløp, enklere kan det ikke gjøres!

DELTAKERPREMIER
Alle får deltakerpremie. De 3 raskeste; gutter/menn og jenter/damer på 5 km får «pallpremie». På 2 km er det kun deltagerpremie.

PÅMELDINGMeld deg på SALOMON SNØ løpet her

LØYPA: Se her for løypetraseer.  Last ned GPX-spor: 2 KM. 5 KM.

LØYPEPROFIL 5 KM

DELTAKERE

5 km (Snøbyge) er åpent for alle som er 12 år og eldre pr. 31.12.22.
2 km (Snøengel) er åpent for alle som er 8 år og eldre pr. 31.12.22.

KLASSEINNDELING
Det konkurreres i aldersbestemte klasser (alder pr. 31.12.2022). 2 km er upremierte klasser med vanlig tidtaking og resultatliste i alfabetisk rekkefølge.

MAKS 200 DELTAKERE
For å ivareta smittevern er det satt et tak på antall deltagere til 200. Derfor viktig å ikke vente med påmelding til løpsdagen.

PULJEVIS START 
For å ivareta smittevern vil det bli arrangert puljevis start basert på årsklasser. Det vil i startområdet være skiltet hvor deltagerne i de forskjellige puljene skal stille opp ifm start. Starten for neste pulje vil gå når foregående pulje er ute av startområdet.

PREMIERING
Det er premiering til de tre beste gutter/menn og jenter/damer i hver klasse i 5 km (ikke premiering i 2 km).

STARTKONTIGENT
5 km kr 150.- for alle klasser 17 år og yngre
5 km kr 300.- for alle klasser fra 18 år og eldre

2 km kr 150.- for 8-17 år
2 km kr 300.- for 18 år og eldre

Innbetalt startkontingent vil ikke bli refundert for løpere som av ulike grunner blir forhindret fra å delta på SALOMON-SNØ løpet.

PÅMELDING OG STARTNUMMER
For å melde på deltakere til SALOMON SNØ løpet 2022, gå til registreringssiden hos eqtiming, som håndterer påmelding, tidtaking og resultatservice.

Startnummer hentes på løpet, så møt i litt god tid. Ta med bekreftelsen når du henter startnummeret. Nettpåmelding er åpen frem til kl 1600 på løpsdagen. Man kan også etteranmelde seg helt frem til løpet såfremt det er ledige plasser. Det vil da være mulig å betale med VIPPS. Ikke kontantbetaling.

PARKERING
P-plass er et grusbelagt område ca. 100 m sør for SNØ. Det er inntil 3 timer gratis parkering, deretter betales det fra man ankom p-plassen. Alternativt er det gratis parkering ved Lørenskog stasjon i helgene. Det er 6-7 min å gå fra Lørenskog stasjon med gode forbindelser med både buss og tog.

GARDEROBE/WC
Det er garderober med låsbare skap og WC i 1. etg. på SNØ.

BESPISNING
Det er mulig å kjøpe mat og drikke på Spiseri Snø Restaurant som har åpent i 2 og 3 etg.

SUPPORT
Dersom dere har tekniske problemer med påmelding eller betaling ber vi om at alle spørsmål rettes til hohygen@gmail.com. Dersom dere har andre spørsmål knyttet til SALOMON-SNØ løpet, ber vi om at de rettes til snolopet@ostmarkaok.no.

OM SALOMON SNØ LØPET
Løpet ble første gang arrangert i 2020 med 110 deltakere av Østmarka OK i samarbeid med SNØ, Sport1Snø og Salomon. I 2021 kom Lørenskog skiklubb inn på arrangørsiden.

VI TAKKER VÅRE SPONSORER