Stolpejakten

Posted on by

Stolpejakten med Østmarka OK som arrangør finner du i kommunene Lørenskog, Lillestrøm vestlig del og Rælingen.

ÅPNINGSDAGER 2021

  • Lørenskog kommune: 1. mai
  • Rælingen kommune: 13. mai
  • Lillestrøm kommune, vestlig del: 6. juni,

LØRENSKOG
I Lørenskog vil kartbrosjyren kunne fås gratis på rådhuset, ved Sørlihavna aktivitetspark, Losby besøksgård, i resepsjo­nen på Lørenskog hus, på biblioteket, samt andre utvalgte steder. Brosjyrene vil være klare til åpningsdagene.

Her kan du laste ned Kartbrosjyren for Lørenskog (størrelse: 9,5 MB).

RÆLINGEN
I Rælingen kan kart­brosjyrene fås gratis på Rådhuset og Frisklivssentralen. Her kan du laste ned Kartbrosjyren for Rælingen (størrelse: 3 MB).

LILLESTRØM
Brosjyrer vil være tilgjengelig på blant annet rådhuset, Odeon kino og Strømmen bibliotek. Her kan du laste ned Kartbrosjyren for Lillestrøm (størrelse: 9 MB).

Ved bruk av Stolpajaktappen kan du også ta stolper i Lillestrøm øst. Du finner mer informasjon på vår felles Facebookside Stolpejaken i Lillestrøm.

PREMIER/AVSLUTNING 2021
Stolpene kan registreres til og med 31. oktober.  Avslutning for Stolpejakten blir torsdag 11. november 2021 kl. 18.00 på Lørenskog videregående skole. Avslutningen er i samarbeid med Skogtrim (turorientering) og det vil bli foredrag, utdeling av premier mv.

OM STOLPEJAKTEN
Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en APP på mobilen, slik at man kan skanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Stolpejakten er et gratis tilbud. Kartbrosjyrene kan fås på ulike steder i kommunene, se over.

Kartet er også tilgjengelig for nedlastning på nettsiden www.stolpejakten.no. Du kan også laste ned stolpejakt- appen gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass, er det bare å komme seg ut for å finne stolper.

Følg med på stolpejakten på våre Facebooksider:
https://www.facebook.com/StolpejaktenLorenskog/
https://www.facebook.com/StolpejaktenLillestrøm/
https://www.facebook.com/StolpejaktenRalingen/