Hovedløp og O-landsleir 2020

Posted on by

Nyheter

Hovedløpene og O-Landsleiren nærmer seg med stormskritt og nærmere 400 deltakere og ledere er påmeldt. Vi gleder oss og vi er godt i rute, til tross for mange og store endringer knyttet til Korona og smittevern.
Som tidligere kommunisert vil smittevern være førende for all aktivitet. Dette krever mye av oss som arrangør, men også av utøvere og ledere. Vi følger retningslinjer fra myndighetene, idrettens smittevernregler og NOFs veileder om smittevern.

Utover det minner vi om:

Betaling – husk å betale for leie av emiTag. Det er fortsatt mulig å legge inn eller endre brikkenr. frem til 16. juli kl 23.59.

Matallergi – mulighet for å legge inn informasjon om matallergi kom dessverre sent inn påmeldingsskjema. Vi ber alle sjekke om dette er registrert på de det gjelder. Det er fortsatt mulig å endre frem til 16. juli kl 23.59.

Romfordeling – vi vil strekke oss langt for å følge ønskene fra kretsene, men ber om forståelse for at smittevernhensyn vil være førende. De som bor på samme rom må være like gamle, eller i familie med hverandre. Kretsene må sende romfordeling på e-post til [email protected] så fort som mulig og senest innen utgangen av mandag 6. juli.

Smittevern - Klubber/kretser må ha egen plan for hjemsendelse av utøvere som skulle bli syke i løpet av leiren. Se for øvrig eget skriv om Smittevern.

Ankomst/avreise – Dersom dere ikke allerede har sendt oss informasjon om tidspunkt for ankomst og avreise, ber vi om at dette sendes til June Herredsvela på e-post [email protected] asap.

Velkommen til Lørenskog i slutten av måneden – vi gleder oss til å se dere!

Sist oppdatert 16. juni 2020

Det har en stund vært usikkert; Blir det hovedløp? Blir det o-landsleir? Endelig kan vi med sikkerhet si: Ja! -Det blir løp. Ja! -Det blir leir, og vi i Østmarka ok er veldig glade for at vi kan ønske ungdommer i alderen 14-16 år velkommen til Lørenskog i perioden 31. juli – 4. august.

Smittevern blir et førende element for løp og leir. Opprinnelige plan har vi blitt nødt til å snu om på, men vi er allikevel sikre på at vi har spikret et godt og spennende opplegg for ungdommene som kommer.

Slik blir dagene:

Fredag 31. juli - Ankomst
Lørdag 1. august - HL Langdistanse
Søndag 2. august - HL Sprint
Mandag 3. august - Aktivitets- og treningsdag
Tirsdag 4. august – Aktivitets- og treningsdag. Hjemreise

Leiren avsluttes tirsdag 4. august og det betyr at kretsstafetten utgår.

Vi er veldig fornøyd med vi kan arrangere både løp og leir til tross for Corona-situasjonen, og det vil være noen tilpasninger vi må gjøre. Kveldssamlingene blir vanskelige å gjennomføre på tradisjonelt vis på grunn av smittevernhensyn. Vi jobber med alternativ aktivitet der deltakerne deles opp i grupper fordelt på alder.

På grunn av hensyn til smittevern blir det ikke overnatting i klasserom, men vi har fått til en god løsning med Thon Hotel Triaden. Deltakerne vil dele rom, to og to sammen. På grunn av kapasitet ved hotellet kan vi dessverre ikke tilby overnatting til deltakere fra Oslo og Akershus krets, og de betaler da ikke full pris for løp og leir.

Se vår oppdaterte invitasjon for revidert program og øvrig informasjon. Minner også om påmeldingsfristen som er 30. juni.

Vi ser frem til fine dager med spennende konkurranser, morsomme aktiveteter og nye bekjentskaper. Velkommen til Lørenskog!

Sist oppdatert 10. mai 2020

Hovedløpet planlegges fortsatt gjennomført på oppsatt dato

Hovedløpet er fortsatt planlagt arrangert på oppsatt dato.
Vi forholder oss her til smittevernmyndighetene som åpner opp for arrangementer med opptil 200 personer fra 15. juni om smittesituasjonen tilsier det. Dette vil gjøre det teknisk mulig å arrangere Hovedløpet.
Når det gjelder O-landsleiren så jobber vi aktivt med å finne en løsning på den. Vi er i dialog med kommuneoverlegen om retningslinjer, samt vurderer alternative overnattingsplasser til skole som vi opprinnelig hadde planlagt.
Kretsstafetten vil ikke være mulig å gjennomføre slik situasjonen ser ut fremover.
Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi har dette.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å følge rådene fra Folkehelseinstituttet for å begrense smitten.

Sist oppdatert 14. april 2020

Vi forlenger 1. påmeldingsfrist til O-Landsleiren (OLL) til 1. juni. Dvs. påmelding til OLL innen 1. juni gir rabatt på OLL. Vi gjør også oppmerksom på at påmeldingsavgiften ikke vil bli fakturert om man enten melder seg av igjen innen ordinær påmeldingsfrist eller arrangementet blir avlyst.

Ved evt. utsettelse/avlysning av arrangementet vil alle påmeldte få melding (e-post) om dette med videre instrukser hva man gjør i forhold til deltakelse. Hvis man er påmeldt Hovedløpet og det blir utsatt, må man selv melde seg av eller gi beskjed til arrangøren om at man ikke skal delta innen en oppgitt frist. Hvis man skal delta på ny dato, trenger man ikke gjøre noe da man allerede er påmeldt. Hvis arrangementet blir avlyst innen ordinær frist, vil det heller ikke bli fakturert for deltakelse.

Sist oppdatert 5. mars 2020

Unge engasjerte o-løpere i alder 17 - 29 år inviteres til Camp unge trenere under O-landsleiren 30. juli - 5. august.

For mer informasjon, se orientering.no

Sist oppdatert 24. januar 2020

Vi har åpnet for påmelding til både hovedløpene og O-landsleiren:
Påmelding O-landsleir: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12461
Påmelding Hovedløpet sprint: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10501
Påmelding Hoveløpet langdistanse: https://eventor.orientering.no/Events/Show/10502

Blant alle som melder seg på vil vi hver måned tom mai trekke en premie. Premien deles ut under HL/OLL.

Følg oss i sosiale medier, du finner oss på Instagram og Facebook

Sist oppdatert 8. desember 2019

Hovedløp og O-landsleir arrangeres på Lørenskog i perioden 31. juli – 5. august.

Program:

  • 31. juli - Innsjekk fra kl 14.00
  • 1. august - HL sprint
  • 2. august – HL langdistanse
  • 3. august – Aktivitetsdag
  • 4. august - Treningsdag
  • 5. august - Kretsstafett

Følg oss i sosiale medier

……….

Våre sponsorer

INOV