Info om Blodslitet samlingen

Da er det like før vi reiser til Blodslitet! Vi er 55 påmeldte fra Østmarka til selve løpet og 50 som blir med på samlingen etterpå. Startliste for løpet finner du HER, samt link til PM. NB! Les PM nøye! De første starter allerede kl. 10.00, mens siste start er kl. 12.45. Kartet vi skal løpe på heter Borge Varde.

Om noen trenger transport til eller fra løpet, legg ut melding på Østmarka sin Facebook side, så prøver vi å få koordinert det. Det beste er om man klarer å avtale seg i mellom. Det er 300 meter å gå fra parkering til arena, Link til kart her… Når dere kommer frem til arena, se etter Østmarka vimpelen.

Det er meldt strålende vær på lørdag med sol, 10-12 grader og lite vind. Alt ligger dermed til rette for at det blir en flott dag i skogen!

Etter løpet er det badeland/lekeland på Quality Hotell Sarpsborg som gjelder for alle barn fra 0-99 år. Husk å ta med badetøy og håndkle. Se baderegler. Egenandelen på turen dekker inngang for barn/ungdom. Etter å ha lekt og badet noen timer, sjekker vi inn på Scandic City hotell i Fredrikstad (utøverhotellet). Tidligste innsjekk er kl. 15.00. Oppdatert romoversikt kommer her: Romfordeling Blodslitet. For de som vil gjøre noe annet enn å dra til badeland, anbefales f.eks. en tur til Gamlebyen i Fredrikstad.

Vi har bestilt felles pizzabuffet på Peppes Pizza i Fredrikstad sentrum kl. 1930. Her gjelder «spis og drikk så mye du vil». Etter maten samles vi på utøverhotellet.

Søndag er det frokost på hotellet før vi sjekker ut innen kl. 12.00.

Når det gjelder gratis parkering i Fredrikstad sentrum, så finnes visst ikke dette. Men det er et parkeringshus som ligger 200 meter forbi hotellet som heter Apenesfjellet. Der er det gratis å parkere på lørdager etter kl. 09.00 og frem til midnatt. Fra midnatt og til man sjekker ut på søndag betaler man en maks pris på kr 110,-. Hvis man ønsker å parkere via hotellet, må man mest sannsynlig parkere i kjøpesenteret på skrå over gaten. Da koster det 150,- pr natt. Vi må da ha med en parkeringslapp fra hotellet for å kunne stå der, og man må få henvisning slik at man parkerer i riktig parkeringshus (det er 2 forskjellige og hotellet har kun avtale med det ene). Kjøpesenteret er stengt på søndager, men hotellet har nøkkel man kan låne.