Programoversikt

Posted on by

Østmarka Orienteringsklubb
ønsker velkommen til NM-natt i Rælingen
torsdag 17. oktober 2019

 

NM-natt for senior og junior. Gjesteklasse senior og åpen klasse. Løpet er også Norgescup for senior og junior. Kombiner NM-natt med Blodslitet samme helg i Østfold.

 

Løpsinformasjon                                               

Dato Torsdag 17. oktober 2019
Øvelse NM nattorientering
Klasser H21-, D21-, H19-20, D19-20, H17-18, D17-18, H21-Gjest,  D21-Gjest og Åpen-Gjest.
Første start Første fellesstart i NM-klassene er kl. 19.00.
Premieutdeling Premieutdeling etter løpet
Kart Marikollen (2019) iht. ISOM2017. Utgitt av Østmarka OK. 1:10 000/5m.
Arena Marikollhallen, Rælingen (https://goo.gl/maps/NuwETki5jR82)
Merking Merket fra RV120, ca. 800 m til parkering og 250 m å gå til arena.
Parkering Ca. 250 m nord for arena. Innkjøring fra Øvre Rælingsvei. Ingen p-avgift.

I tillegg til vanlige NM-klasser tilbyr vi gjesteklasser i D/H-21 og Åpen klasse. D/H-21 Gjest vil starte i fellesstart 10 min. før alle NM-klassene. Åpen-Gjest starter etter alle ordinære NM-klasser.

Løpsprogram og regler NM-natt

Inntil videre vises det til NOFs konkurranseregler (www.orientering.no). Mer informasjon kommer i PM. Norsk Orientering har godkjent fellesstart i NM Natt.

Klasser og ca. vinnertider

Klasse Vinnertid Klasse Vinnertid
D 17-18 40 min H 17-18 50 min
D 19-20 50 min H 19-20 60 min
D 21 60 min H 21 70 min

Gjesteklasser

D/H-21 gjesteklasser og Åpen gjesteklasse vil ha mulighet til å løpe NM-løypene. Påmelding i Eventor på forhånd. D/H-21 Gjest løper samme løype som de ordinære klassene. Åpen gjesteklasse løper D17-18 løypa..

Løpskontor

Det vil være løpskontor på arena. Løpskontoret er betjent 2 timer før første start.

Overnatting

Det er inngått avtale om overnatting med Radisson Blue Hotel, Alna. Reservasjon gjøres direkte til hotellet innen 3. oktober på følgende link: RESERVER HER.

Det er også inngått avtale med Thon Hotell Triaden.

Se http://www.ostmarkaok.no/nmnatt2019/ for ytterligere informasjon.

 

Premiesermoni

Premieseremoni for NM-natt vil avholdes etter målgang og etter at klagefristen er utløpt.

Avstander og kommunikasjon

Fra Gardermoen Lufthavn, 12 min. med tog til Lillestrøm stasjon. Fra Oslo S, 10 min. med tog til Lillestrøm stasjon. Fra Lillestrøm stasjon tar det noen minutter med buss 310 eller 350 flere ganger i timen til Fjerdingby skole ca. 200 m fra Marikollhallen. Buss 310 og 350 returnerer til Lillestrøm. Deltagere og publikum oppfordres til å samkjøre transport.

Kart

Marikollen, nytegnet til NM-natt 2019. 1:10 000. 5 m ekvidistanse. Siste større konkurranse på kartet var O-festivalen i 1988.

Terreng

Store deler av terrenget som NM-natt skal gå i har villmarkspreg med storvokst gran og furuskog. Det er mange åpne myrer og grovkuperte kollepartier som hovedsakelig går i nord-sør retning og innbyr til ulike veivalg. Her er sikten og løpbarheten gjennomgående god. Løperne vil også komme i kontakt med områder med tettere gran- og blandingsskog med redusert fremkommelighet og krav til o-teknisk presisjon. Det er noen gjennomgående stier i terrenget. I områdene nær samlingsplass er det et mer rikt nettverk av stier.

Stempling- og tidtakingssystem

Touchfree stempling, tidtaking og resultatservice ved hjelp av EmiTag. Løperne melder seg på med EmiTag-nummer. Arrangøren tildeler EmiTag til løpere som ikke oppgir egen EmiTag ved påmelding. Dette faktureres med kr 100,- i leie.

GPS

På NM-natt skal et utvalg løpere løpe med GPS for live-tracking. Nærmere opplysninger om dette vil bli gitt i god tid før start.

Start, mål og karthåndtering

Første fellesstart i NM-klassene er kl. 19.00. Solnedgang er kl. 18.03. Målgang innendørs i Marikollhallen. Løperne beholder kart ved målgang.

Premiering

1/3 premiering av antall startende i NM-natt. Vi kan tilby spennende premier som Lumonite hodelykter, forskjellig typer sportstøy, sportsutstyr, gavekort fra Skogstad Sport etc. I tillegg til de vanlige NM-klassene tilbyr vi D/H-21 og Åpen-gjesteklasser . Vi har uttrekkspremier som trekkes blant alle løpere som stiller til start.

Påmelding og betaling

Påmelding i Eventor.  Ordinær påmeldingsfrist: tirsdag 8. oktober kl. 23:59. Etteranmelding gjøres i Eventor frem til søndag 13. oktober kl. 23.59, mot et tillegg i startavgiften på 50 %.

Startkontingent

NM natt, alle klasser: kr 500,-. Startkontingent i gjesteklassene er kr 200,-
Pris leie av EMIT-tag: Kr 100,-

Reisefordeling i henhold til NOFs regler kr 100 pr deltager kommer i tillegg (gjelder ikke gjesteklasser). Klubbene faktureres i etterkant for samlet deltakelse. Startkontingent blir ikke refundert ved avmelding etter ordinær påmeldingsfrist.

Salg og bespisning

Det vil være salg av varm mat, kaffe, te og kaker. Betalingsløsning: Vipps nr. 14151 og kontanter.

Salg av sportsutstyr 

Handshake Norway AS har salg av Lumonite hodelykter på arena.

Garderobe og andre faciliteter

Garderobe og dusj i Marikollhallen. Trådløst åpent internett i hallen. Flatskjermer som viser passering/mellomtider og GPS-tracking.

Sperret terreng

Oversikten over sperrede områder finner du på www.ostmarkaok.no/nmnatt2019. Markert terrengområde er sperret for all trening og aktivitet fram til og med arrangementet.

Treningsmuligheter

Det er laget et treningstilbud med ett utvalg av løyper. Refleksene på postene henger ute fra høsten 2018 og helt frem til arrangementet. Info på www.ostmarkaok.no/nmnatt2019. I tillegg arrangeres KM Natt for AOOK i naboterrenget 24. september.

Nøkkelpersoner

Leder hovedkomite og løpsleder:          Jørn Mjøster, tlf. 997 08 782
Arenaansvarlig:                                      Håvar Brevik
Løypekontrollør NM Natt:                      Øystein Pettersen
Arrangements TD:                                Jan Arild Johnsen
Løypelegger NM-Natt:                          Trond Kortner
Arrangementsansvarlig NOF:              Jan Arild Johnsen

NM-natt var opprinnelig satt opp til 12. april, men utsatt grunnet snøforholdene.

 

 Velkommen til NM-natt i Østmarka!

Lumonite hodelykter
Valostore
Skogstad Sport
NONAME
Inov8