Påmelding Budorsamlingen

Velkommen til skisamling på Budor 1.-3. februar 2019! Østmarka OK har tradisjon for å ha en familiesamling på fjellet i løpet av vinteren med skiturer og sosialt samvær som gode rammer. Samlingen er åpen for alle klubb-medlemmer med familie. Også i år drar vi til Budor og bor i leiligheter (fra 5 til 8 senger) med 2-3 soverom i hver leilighet. Budor kan tilby flotte skiløyper som passer fint for barnefamilier. Turen har tradisjonelt vært noe sponset av klubben. Nye rekruttfamilier er hjertelig velkommen!

Se hele invitasjonen.

Sted: Budor Gjestegård, Løten. Se www.budor.no 
Det tar ca. 1½ time å kjøre fra Oslo – varierer med trafikk. Påmeldingsfrist 11. januar. Vi henstiller til så tidlig påmelding som mulig, dette av hensyn til booking av leilighetene.

Betaling
Middag på lørdagen samt overnatting med vask av leilighetene er inkludert i prisen. Betaling gjøres ved påmelding og senest ved påmeldingsfrist 11. januar til kontonummer: 7874.06.60518. Merk betalingen «Budor 2019 <navn>

Samlingen er rabattert for medlemmer. Egenandel for voksne er 700 kr (kostpris 950 kr) og for barn/ungdom/studenter 400 kr (kostpris 850 kr). Deltakere som ikke er medlem i Østmarka OK betaler kostpris.

Det er gratis for barn til og med 3 år i egen reiseseng.

Medlemsfordelene kan oppnås ved å melde seg inn i o-klubben, evt. utvide  til familiemedlemskap (innmeldingen gjelder fra 2019): http://www.ostmarkaok.no/klubb/bli-medlem/

Vi har ca. 70 plasser i større og mindre leiligheter reservert og ønsker alle klubbmedlemmer og evt. familie hjertelig velkommen. Det blir helt sikkert også en ungdomsleilighet. Om dere skal ha med hund er det fullt mulig, opplys i tilfelle om det ved påmelding.

Har du spørsmål? Kontakt Hanne Margrethe Sandernes (92 86 03 88 / hmsan@nets.eu)

PÅMELDING

Kryss av hvordan du vil overnatte.

 

PÅMELDTE
Erlend Luis Otterlei
Eldrid Otterlei
Cathrine Arntzen
Malin Arntzen Haug
Martine Arntzen Haug
Øyvind Haug
Mathias Linløkken
Alexandra Linløkken
Pernille Nor-Woll
Ellen Margrete Stubban Hygen
Ingrid Marie Stubban Hygen
Kristin Stubban Hygen
Hans Olav Hygen
Kim Hammer Iversen
Marie Hammer Iversen
Anne Margrete Hammer
Per Esvall
Marius Esvall
Martin Gilljam
Berit Gilljam
Daniel Gilljam
Maria Gilljam
Jakob Gilljam
Linda Hanssen
Sverre Sandernes
Andreas Sandernes
Leah Hanneborg
Mira Hanneborg
Mette Hanneborg
Kristoffer Nomeland
Ole Martin Nomeland
Trine Nomeland
Emil Huuse
Nils Ivar Huuse