Skogtrim 2021

Velkommen til årets sesong! Postene er nå ute i marka og det er mulig å bestille Skogtrimposer på nett eller kjøpe turorientering for nedlasting som du kan skrive ut på din egen skriver. Merk at fjernposter først står ute fra 1. juni og at poster i Ringnesmarka først er klar fra 1. juli. Kaffeposten er kun ute 6. juni. Postene står ute til 26. september. Det er 81 poster inkludert kaffeposten. Pga. corona situasjonen skal ikke klippetenger brukes, men bokstavkoder. Les mer her om retningslinjer ifm. corona smitte ifm. Skogtrim.

BESTILLING AV SKOGTRIMPOSE PÅ NETT
Skogtrimposene kan bestilles fås tilsendt i posten: Bestill Skogtrim her (på høyre side)

KJØP AV SKOGTRIMPOSE I BUTIKK
Utsalgssteder er (oversikten oppdateres):
• Sykkelopplevelser AS, Solheimveien 56, Lørenskog
• Intersport, Strømmen Storsenter

Betal med VIPPS til 14151 Østmarka OK når du henter Skogtrimposen.

KJØP AV SKOGTRIMTURER PÅ NETT
Du kan også kjøpe skogtrimturene på nett og laste disse ned her: Gå til https://turorientering.no/skogtrim/turer/2021/

I Skogtrimbrosjyren finnes mer informasjon for hvordan årets skogtrim skal gjennomføres. Det er viktig å holde seg oppdatert på de seneste rådene fra myndighetene og følge med her på vår hjemmeside.

Turkart Østmarka
Turkartet ligger til gratis nedlastning. Det er delt opp slik at du kan laste ned og skrive ut selv:

REGISTRERING OG STEMPLINGSKORT
Vi oppfordrer deltakerne til å registere deltakelsen på https://turorientering.no/skogtrim/. Det er også mulig å sende inn stemplingskortet når du har avsluttet årets postfangst til: Martin Gilljam, Rudsberghaugen 2, 2005 Rælingen. Fristen er 7.oktober 2020. Oppgi din epostadresse på stemplingskortet, det letter vårt arbeid med innkalling til avslutningen høsten 2020.

Selv om du ikke skal levere stemplingskort, håper vi dere kjøper slik at antallet (det følger med ett stemplingskort i turpakken) tilsvarer antall i familien som deltar. Bakgrunnen er at dette finansierer merkene. Vi håper dere vil få mange fine turer i marka og oppleve fine steder dere ikke tidligere har besøkt.

KAFFEPOST
Årets kaffepost finner du på Oksefjellet. Den er kun åpen søndag 6.juni 2020 kl 1100 – 1300.
Dersom forsiktighetsreglene i forbindelse med korona opprettholdes, vil vi vurdere å avlyse kaffeposten. Følg derfor med på våre facebook-sider!

MERKEKRAV
Deltakere født 1951 – 2008:
• Bronsemerke: 20 poster
• Sølvmerke: 35 poster
• Gullmerke: 50 poster

Deltakere født før 1951 eller 2008 og senere:
• Bronsemerke: 15 poster
• Sølvmerke: 25 poster
• Gullmerke: 40 poster

CAFE SKOGTRIM – AVSLUTNING OG UTDELING AV MERKER MV
Merker og plaketter deles ut på Skogtrimavslutningen 11. november 2020 kl 1800 på Lørenskog videregående skole. Dersom forsiktighetsreglene i forbindelse med korona opprettholdes, vil vi vurdere å avlyse avslutningen. Følg derfor med på våre facebook-sider!

POSTER ØDELAGT / FJERNET
Hvis poster er ødelagt eller fjernet, gi beskjed til:
• Martin Gilljam– tlf 41668878, epost: martin@gilljam.no
• Tore Ruud – tlf 917 30 630, epost: ruudgard@gmail.com
• eller send en melding på vår facebook side: Skogtrim og Skijeger`n.

BLI MEDLEM
Gjennom et medlemskap Østmarka OK støtter du Norsk Orientering og får flere tilbud om orienteringsaktiviteter i ditt nærmiljø. Norsk Orientering tilbyr et innmeldingstilbud hvor du som har kjøpt turorienteringskonvolutt ikke betaler noe ekstra for et medlemskap. Les mer på: http://www.ostmarkaok.no/klubb/bli-medlem/.

HOLD DEG OPPDATERT
Alle eventuelle endringer vil annonseres på vår hjemmeside www.ostmarkaok.no og på vår facebookside Skogtrim og Skijeger’n.

Da gjenstår det å ønske dere alle en fin skogtrimsesong. Håper dere vil få mange fine turer i marka og oppleve fine steder dere ikke tidligere har besøkt.

GOD TUR!!!