Bli med til NordJysk!

Velkommen til sesongstart på Nordjysk 2-dagers

Østmarka OK inviterer klubbens løpere til vårsamling den 8.-11. mars 2018. Som vanlig går turen til Nordjysk 2-dagers i Danmark. Det blir en aktiv og morsom samling for barn og voksne. Vi skal bo på fine hytter på Skallerup Resort (http://skallerup.dk/da) hvor det er badeland og mange andre morsomme aktiviteter. Klubben har reservert 40 plasser. Påmelding senest 17. januar i eventor: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2352. Vi ber om så tidlig påmelding som mulig grunnet booking av reise og overnatting. NB! Klubben ordner påmelding til løp og treninger for alle løpere!

Vi reiser med Stena Line torsdag den 8. mars kl 1930 (husk pass!), og ankommer Fredrikshavn fredag morgen. Deretter kjører vi i privatbiler rett på trening. Etter trening handler «hytteansvarlige» inn mat for helgen, før vi kjører til Skallerup Resort der vi skal bo. Vi lager mat selv på hyttene. Under er bilde av badelandet.

Fredag kveld er det natt o-løp for de som ønsker det. På lørdag er det o-løp i Tversted, og bading etter løpet. Lørdag kveld blir det som vanlig felles middag. På søndag blir det løp samme sted som lørdagen, og hjemreise senere på dagen. Avreise fra Hirtshals med Color Line Superspeed til Larvik kl. 1730. Det tar ca. 30 min. å kjøre fra der vi skal bo til løpene.

Danmark byr på fint terreng, og er en flott start på sesongen. Terrenget passer også utmerket til nybegynnere. Under er et utsnitt av kartet vi skal løpe på.

Det blir gunstige priser, ettersom klubben sponser deler av turen. Vi har reservert 40 senger, så førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Egenandelen er kr 1300 for voksen og kr 900 for barn/ungdom/junior.

Nyttige linker:  Nordjysk 2-dagers invitasjon

Hvis du har spørsmål er det bare å sende mail til: linlokken@hotmail.com

Hilsen turplanleggerne i Østmarka, Monica Brevik og Anna Cecilie Linløkken.