Bli med til Nordjysk!

Østmarka OK inviterer klubbens løpere til vårsamling med tidlig sesongstart 12.-15. mars 2020. Som vanlig går turen til Nordjysk 2-dagers i Danmark. Det blir en aktiv og morsom samling for barn og voksne. Vi skal bo på fine hytter på Danland ved Hirtshals. Det er tilgang til badeland. Klubben har reservert ca 30 plasser med lav egenandel. Påmelding senest 7. januar nederst på denne siden. Etter denne datoen kan vi ikke garantere plass eller lav egenandel.

Vi ber om tidlig påmelding grunnet booking av reise og overnatting. NB! Klubben ordner bestilling av felles båtreise og overnatting, samt påmelding til løp og treninger for alle løpere!

Vi reiser med Stena Line fra Oslo torsdag den 12. mars kl 1930 (husk evt. å fornye pass), og ankommer Fredrikshavn fredag morgen. Deretter kjører vi i privatbiler rett på trening. Etter trening handler «hytteansvarlige» inn mat for helgen, før vi kjører til Danland der vi skal bo. De som ønsker det kan dra direkte til badeland etter trening. Vi lager mat selv på hyttene. Husk å ta med sengetøy og håndkle, alternativt kan dette leies for egen regning.

Alternativ reise ned er fredag kveld med Superspeed fra Larvik kl 1900 med ankomst Hirtshals kl 2245.

Fredag kveld er det natt o-løp i Bunken Klitplantage for de som ønsker det. På lørdag er det o-løp i Højengran. Lørdag kveld blir det som vanlig felles middag. På søndag blir det løp i Kirkemilen og tidlig hjemreise etter løpet. Avreise fra Fredrikshavn via Gøteborg med hjemkost ca. kl 1900. Det tar ca. 30 min. å kjøre fra der vi skal bo til løpene.

Danmark byr på fint terreng, og er en flott start på sesongen. Terrenget passer også utmerket til nybegynnere.

Det blir gunstige priser, ettersom klubben sponser deler av turen. Vi har reservert ca 30 senger, så førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Egenandelen er kr 1000 for voksen og kr 600 for barn/ungdom/junior.

Nyttige linker Nordjysk 2019: Nordjysk_2-Dages_Indbydelse_2020

Hvis du har spørsmål er det bare å sende mail til: Olav.Bakken@eidsiva.no

PÅMELDING

Skriv `0` hvis du ikke har brikkenummer
Velg løype. Man kan løpe sammen.
Velg løype. Ca. 30 min å kjøre til trening.
Skriv inn klassen du skal løpe.
Hvem du sitter på med, evt. matallergier, etc.
Skriv inn e-post adressen din

PÅMELDTE
Marine Arntsen Haug
Øyvind Haug
Jakob Gilljam
Ingrid Marie Stubban Hygen (fra fredag)
Håvard Rønningen
Jens Magnus Rønningen
Sverre Sandernes (fra fredag)
Andreas Sandernes
Inga Cathrin Winsvold
Håvar Brevik
Monica Brevik
Gina Brevik (fra fredag)
Janna Sofie Tellesbø
Alexandra Linløkken
Bjørn Christensen
Sigrid Nermoen
Erlend Otterlei
Svein Otterlei
Terje Linløkken
Mathias Linløkken
Olav Bakken