Flott innsats av våre løpere på Unionsmatchen

Det var 4 spente løpere 🏃🏼‍♀️🏃‍♂️ fra Østmarka som reiste til Unionsmatchen utenfor Borås i Sverige for å representere Oslo og Akerhus krets (AOOK). Det ble en innholdsrik tur med god stemning, mange opplevelser og minner å ta med seg.

Mie, Ellen, Martine og Mathias er klar for Unionsmatchen

Lørdag var det individuelt og dagen bød på både opp og nedturer. Martine ble nr 16 i D16 og best i kretsen i klassen. Hun ble nr 3 av de norske. Ellen Margrete var dessverre uheldig og løp ut av kartet noe hun naturlig nok var skuffet over. Mie fokuserte på oppgaven «å orientere» og ikke løpe for fort. Det lyktes hun godt med og holdt stø kurs uten store bom. God erfaring og mestring for en førstereis. Mathias hadde også en god opplevelse og var fornøyd med dagen. Link til resultater og kart fra det individuelle løpet.

Søndag skinte solen på arenaen☀️ og stafetten bød på krevende løyper med mye skrenter og røft terreng. Det hindret ikke Ellen Margrete som var tilbake i storslag og kom først inn til veksling for AOOK etter 1. etappe. 🌟Martine løp på 1. laget som tok hjem seieren i stafetten👏🏻 Mie traff godt og løp opp sitt lag med 3 plasser. Mathias var også godt fornøyd😊. Link til resultater og kart fra stafetten.