Hovedløpet og O-Landsleiren 2020

Østmarka OK skal arrangere Hovedløpet og OLL for yngre i 2020.

Idylliske Lørenskog blir hovedsete for Hovedløpet med sannsynlig overnatting for utøvere og ledere på Kjenn skole i tilknytning til Rådhusparken. Kjenn skole har eget kjøkken med mulighet for bespisning i samfunnssalen.

Trenerne og andre tilbys overnatting på Solheim eller Mailand skole. Øvrige arrangementer blir i Kjennhallen vis á vis skolene eller i Rådhusparken amfi ved Langvannet. Ett annet alternativ er Storsalen i Lørenskog Hus 300 meter unna ved Metro senter.

Hovedløpet og O-Landsleiren 2020 Østmarka Orienteringsklubb

Klar for å Hovedløpet og o-landsleiren i 2020!

Rådhusparken i Lørenskog

Denne ligger sentralt til med gode tog- og bussforbindelser, lite behov for transport under HL/OLL, gode overnattingsmuligheter, stor idrettshall til aktiviteter og bankett, nærhet til flere sprint- og skogsterreng og mulighet for ulike aktiviteter i umiddelbar nærhet. I tillegg er det gode kvaliteter ved selve parken med bademuligheter i Langvannet. Det er også gode parkeringsmuligheter i tilknytning til rådhusparken og kort vei til Metro senteret med alle fasiliteter.

Oppgaver

Styret har bedt meg, Hans Olav, om å dra i gang dette arbeidet. Dette er absolutt ikke noen enmannsoppgave, så her er det mange muligheter for interessante arbeidsoppgaver. Arrangementet heter som sagt Hovedløpet og O-Landsleiren, dette fordi det i praksis er to arrangementer samlet. Dette vil også prege oppgavene noe. Under kommer noen av de oppgavene jeg har oversikt over for øyeblikket:

Til Hovedløpet (Sprint, Langdistanse og kretsstafett):

Løpsleder(e) som har ansvaret for avviklingen av løpene.
Løypelegger(e). Her skal det legges sprintløyper til D/H 14, 15 og 16 tilsammen 6 klasser, langdistanse til D/H 14, 15, og 16 samt D/H 14-16 C, til sammen 8 klasser, samt kretsstafett der oppsettet ikke er 100% klart ennå (det blir sprint).
I tillegg kommer Arenaleder med ansvar for utforming og rigging av arena, Premiering, Kiosk/servering,… (… er de oppgavene jeg ikke husker på nå).

Når det gjelder kart og sekretariat er det allerede folk som har meldt seg.

O-landsleir og innkvartering: Her er så heldig at det allerede er noen som har meldt seg for å lede innkvartering og aktiviteter, så her mangler vi noen som kan stå for maten.

I tillegg trenger vi noen som kan jobbe med sponsor, økonomi og markedsføring.

Si ifra til meg, Hans Olav (hohygen@gmail.com), om hva du ønsker å bidra med.

Se også logo for HL/OLL.