Kaffeposten for Skogtrim 10.juni på Oksefjellet

Søndag 10 juni er det igjen duket for årets kaffepost. Som kjent er dette en post som kun henger oppe denne dagen og i tidsrommet mellom kl. 11.00 -13.00
Flere i turorienteringsutvalget vil denne dagen være tilstede for en hyggelig prat med likesinnede. Vi serverer saft, kjeks og noe fersk bakst til de som besøker oss på posten. Siden vi ikke kan tenne bål eller primus siden det er så tørt, så vil vi dessverre ikke ha mulighet til å servere kafe denne dagen.

Vi ønsker at flere vil få opp øynene for orientering som en fin idrett/mosjonsform og vil derfor sette opp en kort og lett ekstra løype denne dagen med poster, stemplingsenhet på Oksefjellet. Vi har med stemplingsbrikker, tidtagersystem og noen kompass til utlån for de som ønsker å prøve seg på et «mini mini orienteringsløp». Da vil dere kunne se hvordan det fungerer for de som deltar på o-løp i klubbregi.

Dette kan både voksne og barn delta på, og spesielt de yngre synes det er gøy å løpe og få en tid på runden sin. Gjerne om og om igjen samme runde for å forbedre tiden. Vi oppfordrer derfor dere ivrige tur-orienterere om å ta med barn og gjerne barnebarn, venner og bekjente og kanskje naboen denne dagen for å prøve seg. Kanskje det venter en liten premie til de som prøver seg også?

Vi har også 5 ordinære skogtrimposter hengende ute på Oksefjellet gjennom sesongen – så kombiner gjerne dette arrangementet med de postene.

Da ønsker vi dere velkommen til årets kaffepost, og håper mange også i år finner veien frem til oss ☀??‍♀️?‍♂️?