Påmelding O-Ringen

Kryss av for 21. – 27. juli 2019 i kalenderen. Da arrangerer Østmarka OK felles tur til O-ringen. Det blir et klassisk ferieløp med bading, sosialt og masse aktiviteter. O-ringen er verdens største o-konkurranse og må bare oppleves! Her er det løyper og klasser for alle nivåer. I 2019 går løpene ved Norrkøping, ca. 2 timer sørvest for Stockholm.

Klubben har leid frilufts- og aktivitetssenteret Getsjötorp ca 15 km NV for Norrkøping. Stedet ligger sentralt plassert i forhold til løpene. Se bildegalleri nederst i artikkelen.

Man må selv melde seg på til løpene.  Det gjør du HERPåmelding til overnatting (Østmarka Camp) gjøres nederst på siden.

Overnatting og transport

Vi har totalt 12 senger innendørs + campingmuligheter ute (lavvo, gapahuk, telt, bobil, campingvogn, etc.). Man må ha med eget sengetøy/sovepose og håndkle. Det er ikke WIFI på området, men god dekning med Telia. Det er tillatt med husdyr på området.

For å komme til Getsjøtorp bør man ha bil. Til løpene vil vi organisere felles transport, evt. kan man kjøre og parkere på O-ringens parkeringsområde, og ta o-ringen bussene derfra.

Aktiviteter

På området er det ulike aktivitetsmuligheter med badestrand, brygge, stupetårn, kanoutleie, 7`er fotballbane, 9-hulls frisbeegolf, beachvolleyballbane og orienteringskart for å nevne noe. Det er eget grillområde og vedfyrt sauna ved vannnet for de som ønsker det. Vi bor på et o-kart med gode treningsmuligheter.

Påmelding til Østmarka Camp`en:

Skriv inn e-post adressen din

Status påmeldte til O-Ringen pr 07.01.2019
Hans Olav Hygen
Kristin Stubban Hygen
Ingrid Marie Stubban Hygen
Hans Kristian Stubban Hygen
Ellen Margrete Stubban Hygen
Terje Linløkken
Anna Cecilie Linløkken
Alexandra Linløkken
Mathias Linløkken
Leif Thingsrud
Svein Otterlei
Eldrid Otterlei
John Otterlei
Erlend Otterlei
Linda Hansen
Bård Bjørnson