Samling Norwegian Spring

Hei og velkommen til sosial samling ifm. Vårløpene!

Bli med på ungdoms- og juniorsamling til Østfold fra lørdag 6. til søndag 7.  april. Vi reiser nedover til Skjeberg området lørdag morgen (ca. kl. 0830) og deltar på Norwegian Spring lørdag og søndag. NB! Vi trenger også sjåfører. Retur søndag etter løpet (ca. kl. 14). Voksne som skal delta og trenger overnatting, si fra så ser vi hva vi får til.

Det er overnatting i hytter fra lørdag til søndag. Her jobbes det med flere alternativer avhengig av hvor mange vi blir. O‐klubben står for felles innkjøp av middag og kveldsmat lørdag samt frokost og nistemat til søndag.

Egenandel kr 200,‐ for transport, overnatting og mat for ungdom/jr. Kr 400 for voksne. Ta i tillegg med deg noen kontanter/ kort/Vipps hvis du vil handle noe på løpet. Vi planlegger en tur innom «godisland» på andre siden av grensen. Ta også med laken/putetrekk, sovepose eller lakenpose, håndkle/ badetøy (!), toalettsaker, løpstøy/o‐sko/brikke/kompass, tøyskift og allværsjakke/bukse.

=>>>> Meld deg på i Spond (bindende påmelding) senest tirsdag 26 mars. 

Har du spørsmål, snakk med Olav eller Terje på trening eller mobil: 90 100 500 (Terje).

Utsnitt av kartet vi skal løpe på ser dere her:

Kort om løpene:

  • lørdag er det stafett (D/H11-12 og D/H13-16) for de opp til 16 år og vanlig mellomdistanse for de eldre enn 16 år
  • søndag er det langdistanse for alle

Hele innbydelsen til Norwegian Spring finner dere her: https://www.norwegianspring.no/dok/2019/Norwegian_Spring_2019_Innbydelse.pdf

Husk å melde deg på i eventor.  Klubben ordner med påmelding av stafettlag lørdag basert på antall påmeldte deltakere.