Skogtrim 2018 er i gang

Da kan vi friste de ivrigste og utålmodige med at flere poster er satt ut. Vær obs på at det fortsatt er en del snø i deler av skogen. Men med varmen som er meldt de neste dagene vil denne forhåpentligvis forsvinne fort.

Følgende kart har alle sine poster på plass: Skjettenkollen og Myrdammen. På Rælingsåsen kartet er følgende poster ute: nr 37, 38, 39 og 40. På Seteråsen/Gardfangåsen er følgende poster ute: nr 16, 17, 18, 19 og 20. Vi legger fortløpende ut ny oppdatering når postene settes ut.

Skogtrim 2018 sesongåpnet søndag 29 april. På grunn av mye snø i deler av terrenget våre vil en del av postene bli noe forsinket. De 5 lette postene som i år er på Oksefjellet vil vi ha ute og klare fra torsdag 19 april. Vi kommer tilbake til oppstart på de forskjellige kartene etter hvert som postene er satt ut.

I år kan skogtrimposene kjøpes på følgende steder:

For å få de ferskeste nyhetene – lik siden vår Skogtrim og Skijeger`n på Facebook.

I år er datoen for kaffeposten satt til søndag 10 juni. Postene henger oppe på Oksefjellet og er merket med K på det kartet. Vi vil denne dagen være tilstede og informere mer om skogtrim og orientering på klubbnivå generelt. Vi vil på dette tidspunktet servere kaffe, saft og noe å bite i. Velkommen til kaffepost og en hyggelig prat.

Sesongen 2018 avsluttes i år lørdag 29 september 2018. ( Må tas inn da pga jakt)

Vi i Østmarka orinteringsklubb ønsker dere alle en flott sesong med mange fine og minnerike turer, hyggelige minner og ikke minst et godt postplukk.

GOD TUR!!!