Trener 1-kurs Orientering

Meld deg på trener-1 kurs i orientering. Klubben dekker deltagelsen og kursmateriell for egne utøvere/trenere. Kurset går over 2 helger, 9.-10. november 2019 (Gardermoen) og 11.-12. januar 2020 (Sandvika). Påmelding her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3271

INNBYDELSE 

Trener 1-kurs, Orientering Gardermoen/Oslo
Norges orienteringsforbund i samarbeid med Akershus og Oslo Orienteringskrets har gleden av å invitere til Trener 1 kurs. Kurset arrangeres etter malen til Trenerløypa i norsk idrett.

Målgruppe: Trener 1 henvender seg spesielt til nåværende og tidligere aktive utøvere – ungdom, voksne og foreldre som vil være trenere for barn og ungdom. Nedre alder for kursdeltakere er 16 år.  Kurset er åpent for deltakere fra klubber i hele landet.

Mål med kurset: Kurset tar sikte på å gi opplæring i hvordan du på en god måte opptrer som trener for barn og unge og hvordan best mulig tilrettelegge treningsøkter med hovedvekt på alder 8-14 år.  Kurset har stort fokus på praksis, med opplæring i ulike og varierte øvelser og aktiviteter for orientering.

Kursdato/tid: Hele kurset går over 2 helger:

  • Helg 1: Lør 9. – søn 10. november 2019 (samme sted/tid som Kompetansehelga)
  • Helg 2: Lør 11. – søn 12. januar 2020

Tidsramme på kursdagene: Lørdag kl 09.30 -16.00 og søndag kl 09.00-14.30.
Det er mulig å bare delta den første helgen og det vil gi kompetanse som aktivitetsleder. Evt. om helg 2 ikke passer så vil det bli mulig å delta på denne delen på et annet kurs i løpet av 2020.

Sted: Del 1, Quality airport hotel, Gardermoen og del 2, Sandvika/Bærum  

Programmet vil inneholde mange praktiske øvelser, gi spesielt innblikk i og innspill på trenerrollen for barn og unge, erfaringsutveksling med kursdeltakerne.

Kursavgifts for del 1: kr 1000,-  som inkluderer dagpakke med lunsj og pausemat på hotellet lørdag og søndag. Overnatting og kurslitteratur kommer i tillegg. Felles bestilling av kurslitteratur for de påmeldte. Klubbene faktureres.

Kursavgift for del 2: kr 750,- (ingen ekstra litteratur)

Forkunnskaper: Ingen spesielle krav utover generell interesse for trening og treneroppgaver for barn og unge.

Kursinstruktører: NOFs trenerutvikler, Kari Christiansen

Se innbydelse her: innbydelse_trener-1_kurs_gardermoen_2019