Uttak Unionsmatchen

Vi gratulerer følgende løpere fra Østmarka med uttak til Unionsmatchen i Gøteborg 27.-29. mai 2022 for Oslo og Akershus orienteringskrets:

D13-14: Mie Fosshaug Weinholdt
D15-16: Martine Arntzen Haug og Ellen Margrete Stubban Hygen
H15-16: Mathias Linløkken

Reserver:
D13-14: Leonie Svensvik (1. res.)

Se hele rangeringen her: http://www.aook.no/unionsmatch2022/

For første gang har Østmarka med 4 løpere til Unionsmatchen. Løperne har kvalifisert seg gjennom 3 uttaksløp i april og mai. Martine og Ellen M. har begge løpt solid gjennom hele vårsesongen med flere topplasseringer i både krets- og nasjonale løp i D16. Mie, som løper i D14, er i ny i o-klubben og startet først med orientering i vinter. Hun har sammen med flere av de andre jentene raskt tatt nivået i sin aldersklasse og hatt en fin start i o-løypa med flere gode plasseringer. Her endte det altså opp med uttak til Unionsmatchen for Mie. Godt gjort! Mathias som har vært skadeplaget gjennom vårsesongen, kom inn som reserve.

Vi ønsker alle lykke til i helgen! Du kan følge arrangementet her.


Noen av jentene fra Østmarka, her de som var med på Tiomila. Fra venstre: Iben, Leonie, Karoline, Mie, Martine og Ellen Margrete.

Om Unionsmatchen
Unionsmatchen er en årlig vennskapelig orienteringskonkurranse for 13 – 16 åringer mellom de svenske distriktene Halland-Skåne, Göteborg, Bohuslän-Dal, Västergötland og de norske kretsene Buskerud, Østfold, Akershus & Oslo og Mjøs-O (fra 2016). Det konkurreres i klassene H/D 13-14 og H/D 15-16 år. Lørdag er det individuelt og søndag stafett. Resultater fra Unionsmatchen kommer HER