Vi søker sponsorer!

Sponsormidler til O-KLUBBEN

Til medlemmer, foreldre og andre som kan tenkes å gi sponsorbidrag til Østmarka orienteringsklubb

Østmarka Orienteringsklubb er en av de største orienteringsklubbene på Romerike. Den drives ved hjelp av medlemskontingent, dugnader og masse frivillig ubetalt arbeid som utføres med stor innsats og glede. Klubben har i mange år nå hatt en veldig god periode med betydelig rekruttering, høy aktivitet og sportslig fremgang. Rekruttering og sportslige resultater er i kombinasjon den viktigste målsettingen for klubben.

Vi har også hatt sponsorinntekter fra bedrifter og private kilder. Disse kommer utelukkende gjennom personer som har en tilknytning til Østmarka OK. Generelt er det svært vanskelig å få bidrag fra andre eksterne sponsorkilder.

Klubben har ikke hatt noen hovedsponsor de senere årene. Sponsorene som vi har samarbeidet med de siste årene er bl.a. AF-gruppen, Skogstad og Bravida. Gjennom Hovedløpet 2020, Stolpejakten med ca. 8000 deltakere i vårt nærområde, tur-orientering med ca. 1000 deltakere, hjemmesider, sosiale medier, draktreklame, logo på kart, klubbvimpler, etc. har vi muligheten til å nå mange med et positivt budskap. Samlet sett gir dette en ganske omfattende eksponering.

Det er en stund siden vi har sendt ut forespørsel til medlemmene i Østmarka OK om sponsorbidrag. Dersom det er noen som er i en slik situasjon/posisjon at de kan gi eller kjenner noen som kan gi sponsorbidrag – ta kontakt med klubbens leder. Sponsorbidragene kan for eksempel være fra kr 10 000 og oppover pr år. Ethvert bidrag er av interesse. Også gaver til Hovedløpet i orientering som klubben skal arrangere i 2020 er velkommen!

Dette brevet sendes til alle som har tilknytning til o-klubben som medlemmer, foreldre, osv. Brevet legges også ut på hjemmesiden. Vårt håp er på denne måten å finne personer/firmaer som kan tenkes å ville gi sponsormidler til o-klubbens aktivitet.

Vi ber de som har kontakter eller gode tips om å formidle det videre til oss.

For spørsmål og nærmere diskusjon kan dere ta kontakt med leder i o-klubben, Terje Linløkken, tlinlokken@gmail.com/tlf. 90100500.

 

Vennlig hilsen
Styret i Østmarka orienteringsklubb