Finalen i årets Trimtex-cup og NC

Lillomarka og Koll stod for fine gjennomføringer av avslutningsløpene i årets Norgescup og Trimtex-cup. Fredag 24.9 var det NM natt i Lillomarka, lørdag var det sprint på Kringsjå og dagen etter mellomdistanse og skråliorientering med samlingsplass på Lillomarka arena. Løpene var samtidig kretsløp for øvrige klasser.

På fredagens NM i nattorientering ble det en strålende 6. pl. til Ingrid Marie Stubban Hygen i D19-20, mens Janna Sofie Tellesbø kom på 31. pl. i D17-18. Trond Kortner ble nr 35 i H21. Vi gratulerer med fine prestasjoner.

Ingrid Marie med strålende prestasjon på NM natt!

På lørdagens sprint gjorde flere av våre utøvere gode løp. I D11-12 kom Linnea Green på en flott 6. pl. mens Iben Svensvik ble nr. 8. Martine kom på en fin 9. pl. i D15-16, kun sekunder unna premieplass. Leonie Svensvik fikk en flott 10. pl. i sitt første løp i D13-14 klassen. Vi gratulerer!


Iben på vei mot mål på lørdagens sprint

Våre junior- og seniorjenter havnet dessverre et stykke ned på resultatlistene begge dager, men vi er helt sikre på at de kommer sterkere tilbake! Under er bilde av Janna Sofie og Ingrid Marie.

Kåring av Spurtdronning og Spurtkonge (grønn trøye)
Nytt i 2021 var en ekstra sammenlagtkåring av årets spurtdronning og spurtkonge i Trimtex-cupen. Dette gjøres ved at det for hvert løp deles ut poeng til de seks raskeste spurttidene for jenter og gutter, og så summeres disse for løpene. Så blir den jenta og gutten med flest poeng kåret til dronning og konge, og premiert etter finalen. I år stakk Mathias Linløkken av med prisen for gutta etter å ha vunnet 8 av 10 spurter i årets sesong. Sammenlagt ble det 11. pl. til Mathias i året Trimtex-cup, mens Ellen Margrete Stubban Hygen ble nr. 16 og Martine Haug nr. 21 som best av våre.

 

Etter Trimtex-cup finalen var det grilling, sosialt og moro i Oslo klatrepark ved Skillebekk for ungdommene.