Invitasjon til ungdomssamling i Kina 24.-31.oktober 2018

Kontakten med kineserne bærer frukter. Vi deltok med en liten kontingent til Kina i desember 2017, de besøkte oss i sommer. Og nå inviterer kineserne inviterer til ungdomssamling i Nanjing (ikke langt fra Shanghai) i Kina 24.-31.oktober 2018.

Bildet er fra O-Ringen 2018 hvor vi deltok på en middag der kineserne bodde.

Interesserte må si ifra så raskt som mulig!

Dette passer nok best for deltakere i alderen 12-16 år, men dette er ikke noen absolutt aldersgrense. I tillegg skal vi stille med noen ledere. Deltakerne må betale reise selv mens mat/overnatting i Kina dekkes av arrangøren. Vi kan stille med inntil 12 personer fra Norge.

Klikk her for innbydelse i pdf.

Interesserte sender en epost til knut.e.helland (at) gmail.com hvor (at) = @) så raskt som mulig. Dersom vi ikke fyller kvoten, bør vi også tilby plasser til naboklubbene.

Er du usikker, kan du snakke med de som deltok fra Østmarka OK i desember 2017.

Ved stor påmelding, vil vi bruke følgende kriterier: deltakelse på treninger/løp, engasjement forøvrig i Østmarka OK, skjønn mv. Vi vil også prioritere de som ikke deltok i desember 2017.

De som skal delta må først få en mer personlig invitasjon (som grunnlag for visumsøknad), søke visum og spørre om fri fra skole/jobb.