O-Idol, NC og NM-Jr helg i Sandefjord

Den 21.-23. sept. er det NM-helg, NorgesCup (NC) og O-Idol finale i Sandefjord. Østmarka har bestilt overnatting på Clarion Collection Hotel Atlantic, som ligger midt i Sandefjord sentrum. Alle fra 16 år og eldre kan delta.

På søndagens juniorstafett ønsker vi å stille med både gutte- og jentelag. Det er 3 etapper på hhv. 3.5 – 3.5 – 4.4 km for jentene og 4.5 – 4.5 – 6.0 km for guttene. 16-åringer kan løpe NM juniorstafett.

Fredagens NC sprint med gjesteklasse D/H16 starter kl 17, dvs. vi må kjøre fra Lørenskog senest kl 1400. Etter løpet går vi ut å spiser felles middag.

På lørdagens NC for senior og junior er det mellomdistanse på programmet, mens O-Idol deltakerne løper langdistanse. Det er også egen klasse for O-Idol utfordrer (D/H16) om man ikke blir tatt ut til selve finalen. Det er også publikumsløp for foreldre og ledere på lørdag.

Hjemreise ca. kl. 1400 på søndag etter stafettene.

Se link til invitasjon. Påmelding til stafetten gjøres på Østmarka sine sider. Alle melder seg på de ind. løpene selv.

Klubben dekker reise, opphold og deltakelse på NC, NM og O-Idol. Frist for internpåmelding til stafettt og overnatting er 1. sept. Spørsmål om samlingen rettes til Olav eller Terje.