Pallplass til Ellen og Mathias på Blodslitet

Det var strålende innsats av Østmarka på årets Blodslitet i Fredrikstad som samlet over 1100 deltakere. Flere av våre yngre løpere var med på Blodslitet for første gang og fullførte i god stil. Ca. 30 av Østmarka sine 35 deltakere var yngre enn 18 år, så dette lover godt for rekrutteringen i klubben! Juniorene løp hele 16 km og fikk kjørt seg skikkelig!

Vi gratulerer spesielt Ellen Margrete Stubban Hygen (2. pl) og Mathias Linløkken (3. pl.) som begge kom på pallen etter råsterke løp i hhv. D15-16 og H15-16 som er 2 av de største klassene. Det ble også premie til Mie Fosshaug Weinholdt med en flott 6. pl. i D13-14. Karoline Alvestad Bjørklund kom en fin 9. plass i samme klasse. Martine Arntzen Haug ble dessverre disket fra en 3. plass i D15-16 etter å ha dratt klynga inn i feil 3. siste post!

 

I D11-12 fullførte alle 4 jentene etter gode løp. Her ble Iben Svensvik nr 8, Malin Arntzen Haug nr 10, mens Linnea Green og Line Debald kom i mål på ca. 25. plass. Også gratulerer til alle rekruttene som gjennomførte i fin stil.

Etter løpet var det badeland, sosialt og felles middagsbuffe som gjaldt for de nærmere 60 Østmarkingene som var med på Blodslitetsamlingen.