Resultater Grankvistløpet 2017


Grankvistløpet 2017 var det 60. i rekken og det var derfor litt morsomt at det var 60 påmeldte løpere! Leif Thingsrud hadde både synfart kartet og lagt løypene på det nytegnede kartet som strekker seg fra Seteråsen i nord til Garfangåsen i syd. Både kart og løyper høstet mange godord etterpå. I det fine høstværet ble det en flott dag i skogen.

Følgende ble kåret til klubbmestre i langdistanse 2017:

D17: Anna Cecilie Linløkken
H17: Knut Edvard Helland
D13-16: Ingrid Marie Stubban Hygen
H13-16: John Otterlei og Tor Magnus Grøstad (delt 1. pl)

Vi gratulerer! Se alle resultater her: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9139

Knute på siste post etter å ha fullført 15,6 km.

Dere kan følge Knute og flere andre sin ferd gjennom skogen via GPS-spor på Livelox: https://www.livelox.com/Viewer?courseIds=97561%2C97559

Det må kommenteres at Knute var den eneste som klarte å fullføre langløypa på årets Grankvistløp (Trond løp riktignok løypa dagen etter). Imponerende av en nybakt 55-åring! Vi andre må nok legge oss i trening ?. Anna Cecilie snublet og slo hånda kraftig på siste post, i skrivende stund vet vi ennå ikke om den er brukket.

Kim Berg-Olsen løp sitt første o-løp noensinne og i samarbeid med Per og Hans Olav fullførte han 10-kilometer løypa. Bra innsats! Olav og Tone Bakken, begge tilbake i Østmarka etter noen år i Lillomarka ?, klarte begge to tross skader å fullføre 5 kilometeren. I nybegynnerløypa kom Håvard og Andreas først til mål, mens Mathias hadde kilt foten fast mellom 2 steiner og iallfall tapt 10 minutter (!) til de andre gutta. Kort oppsummert ble det 60. Grankvistløpet som vanlig hendelsesrikt!

«The Golden Sweat mile» til 1. post ble også vunnet at Knute. Førstemann hit var riktignok Halden løperen Sigurd Myhre Andreassen, men Knute ble vinner da han var den eneste som fullførte langløypa.

Premieutdeling var på den meget vellykkede Grankvistfesten som ble arrangert på Bøndernes Hus på ettermiddagen for ungdommene og på kvelden for de voksne. Uavhentede premier kan fås hos ved å ta kontakt med klubbens leder.

På festen ble også Alexandra Linløkken (D15) tildelt den høythengende prisen skaukarenes krus av lederen for Skaukarene Per-Kåre Herredsvela for sterke o-prestasjoner gjennom hele 2017 sesongen med blant annet gode plasseringer på Hovedløpet og O-Ringen. Vi gratulerer!

Det rettes stor takk til festkomiteen ved Ingrid Nermoen og Kristin S. Hygen for morsomme leker, nydelig mat og vel gjennomført fest ???. Sitat fra en av deltakerne: «Skikkelig moro med leker, quiz og nydelig mat og kaker. Håper dobbelt så mange kommer neste år. Dette var gøy.»

Vi legger ved en collage fra festen.