Innendørs klubbmesterskap

Det ble et morsomt innendørs klubbmesterskap i nattorientering på Lørenskog vid. skole. Odin Tellesbø hadde laget fine løyper som strakk seg over flere etasjer og bygg. Rekruttene hadde egen løype og her var innsatsen på topp. Noen synes det var så morsomt at de løp løypa 2 ganger!

I de øvrige klassene var det fellesstart med gafling og en labyrint mot slutten. Her kan du se en kort videosnutt fra fellestarten og labyrinten: https://youtu.be/cCWnZr3z4EQ. Takk til Alexandra Linløkken som laget videoen.

I rekruttklassen var det premie til alle. Ungdomsklassen ble vunnet av Gina Brevik foran Jakob Gilljam og Andreas Sandernes. I Juniorklassen vant Janna Sofie Tellesbø foran Tor Magnus Grøstad og Alexandra Linløkken, mens i seniorklassen ble det favorittseier til Hans Olav Hygen tett fulgt av Tone Bakken og Jørn Mjøster. Se alle resultater her: http://brikkesys.no/result.php?id=3643.

Etter løpet var det pizza, sosialt, premieutdeling og medlemsmøte der det ble informert om årets sesongopplegg. Se presentasjon fra medlemsmøtet her: Medlemsmøte 16.01.2020

——————————————-

INNBYDELSE

Velkommen til Innendørs klubbmesterskap natt med påfølgende medlemsmøte i Østmarka OK torsdag den 16. januar kl. 1800 på Lørenskog vid.skole. Det er dame- og herreklasse med fellesstart, samt egen rekruttklasse. Vi kårer klubbmestre i ungdom, junior og senior.

Se film fra fellesstarten i fjor her: https://www.youtube.com/watch?v=jH5wfihdkmM&feature=emb_logo

Etter løpet blir det premieutdeling, medlemsmøte og pizza (30 kr/person). Det blir også litt kake og kaffe.

På medlemsmøtet blir det informasjon om planlagte klubbaktiviteter i 2020, samt mulighet for medlemmene til å komme med innspill til styret og treningsutvalg. Det blir også info om Hovedløpet.

Ta med liten hodelykt, innesko til å løpe i, EMIT brikke og skiftetøy.

Vel møtt!