Påmelding Budor-samlingen

Velkommen til skisamling på Budor 31. januar – 2. februar 2020! Østmarka OK har tradisjon for å ha en familiesamling på fjellet i løpet av vinteren med skiturer og sosialt samvær som gode rammer. Samlingen er åpen for alle klubb-medlemmer med familie. Også i år drar vi til Budor og bor i leiligheter (fra 5 til 8 senger) med 2-4 soverom i hver leilighet. Budor kan tilby flotte skiløyper som passer fint for barnefamilier. Turen har tradisjonelt vært noe sponset av klubben. Samlingen passer spesielt godt for rekruttfamilier!

Se invitasjon: Familiesamling_2020_BUDOR

Sted: Budor Gjestegård, Løten. Se www.budor.no 
Det tar ca. 1½ time å kjøre fra Oslo – varierer med trafikk. Påmeldingsfrist 10. januar. Vi henstiller til så tidlig påmelding som mulig, dette av hensyn til booking av leilighetene.

Betaling
Middag på lørdagen samt overnatting med vask av leilighetene er inkludert i prisen. Betaling gjøres ved påmelding og senest ved påmeldingsfrist 10. januar til kontonummer: 7874.06.60518. Merk betalingen «Budor 2020 <navn>

Samlingen er rabattert for medlemmer. Egenandel for voksne er 700 kr (kostpris 950 kr) og for barn/ungdom/studenter 400 kr (kostpris 850 kr). Deltakere som ikke er medlem i Østmarka OK betaler kostpris.

Det er gratis for barn til og med 3 år i egen reiseseng.

Medlemsfordelene kan oppnås ved å melde seg inn i o-klubben, evt. utvide til familiemedlemskap (innmeldingen gjelder fra 2020): https://www.ostmarkaok.no/klubb/bli-medlem/

Vi har ca. 50 plasser i større og mindre leiligheter reservert og ønsker alle klubbmedlemmer og evt. familie hjertelig velkommen. Det blir helt sikkert også en ungdomsleilighet. Om dere skal ha med hund er det fullt mulig, opplys i tilfelle om det ved påmelding.

Har du spørsmål? Kontakt Terje Linløkken (tlf. 90 100 500 / tlinlokken@gmail.com)

PÅMELDING

Kryss av hvordan du vil overnatte.

 

PÅMELDTE
Jakob Gilljam
Anne Hammer
Linda Hanssen
Marius Knøsberg Esvall
Britt Knøsberg (privat innkvartering)
Per Esvall (privat innkvartering)