O-festivalen 2021

Årets utgave av O-Festivalen er betydelig redusert grunnet smitteverntiltak. Kun 800 løpere får lov til å delta. 6 løpere fra Østmarka var imidlertid påmeldt. Grunnet skade og sykdom måtte dessverre Janna Sofie Tellesbø og Inga Winsvold melde avbud til løpene, men førstnevnte deltar på arrangementet. Arena for alle 3 løpene er Heistadmoen utenfor Kongsberg og løypene går i et flott skogsterreng.

På skogsprinten fredag ettermiddag gikk det bra for våre 3 startende løpere. I D19-20 Elite, som også var Norgescup løp, ble det hhv. 12 og 14. pl. til Alexandra Linløkken og Ingrid Marie Stubban Hygen, mens Mathias Linløkken løp inn til en 8. plass i H15. Link til resultater i Eventor og kart i Livelox.

Lørdag var det mellomdistanse og våre løpere gjorde nok en gang gode løp. I H15-klassen løp Mathias inn til en ny fin 8.plass. Litt surr mot slutten gjorde at topplasseringen glapp. I D19-20 Elite ble det hhv 15. og 18. plass på Ingrid Marie og Alexandra etter 2 jevnt gode løp. Link til resultater i Eventor og kart i Livelox.

Søndag ble årets O-festival avsluttet med langdistanse. Andreas Sandernes løp inn til en fin 9. pl. i H16, mens Mathias kom på,16. pl. i H15.