Sommersamling 13-16 år

Samlingen er flyttet til Romerike i regi av Østmarka OK og Fet OL, da Camp Stokke er avlyst. Med god hjelp fra være våre naboer i Fet har vi klart å sette sammen et spennende program. Se invitasjon her. Vi oppdaterer PM fortløpende. Vi vil også fortløpende legge ut oppdatert informasjon på kretsens Facebook side for 13-16.

Lagoppstilling for Poeng-O

Pga. kort tid til arrangementet, er påmeldingene til Camp Stokke videreført. Dvs. alle som er påmeldt Camp Stokke er fortsatt påmeldt sommersamlingen. Men det er mulig å avmelde seg dersom man ikke kan stille. Etteranmelding er også mulig. Send i tilfelle melding direkte til Hans Olav Hygen på hohygen@gmail.com eller oppdater i Eventor. Frist: snarest mulig og senest innen onsdag 16. juni.

Lørdag starter vi med park/skog sprint i Lillestrøm Idrettspark. Vi ber alle utøvere sjekke at eget Emitag nr. i Eventor stemmer og evt. oppdatere direkte i Eventor – Sprint. Samme gjelder for søndagen, se Eventor – Lang. Frist: snarest mulig og senest innen onsdag 16. juni. Det er leiebrikker til låns. De som ikke har registrert seg med emitag,vil bli tildelt brikkenr.

Vi gleder oss til en super helg med masse moro og mye sosialt!

Invitasjon Camp Romerike