Stolpejakten i Lørenskog åpner 4. april

Hele Lørenskog ut på tur!
Østmarka orienteringsklubb i samarbeid med Lørenskog kommune, ønsker deg velkommen til Stolpejakten i Lørenskog 2020, som er gratis for deltagerne.

Stolpejakten i Lørenskog er et fysisk lavterskeltilbud der du kan jakte på stolper i ditt nærmiljø. Du kan selv velge om du løper, går eller sykler for å finne stolpene. De fleste stolpene kan også nås med rullestol. Opplegget egner seg også som et fysisk aktivitetstilbud for skoleklasser.

Dette er den 6. sesongen av Stolpejakten i Lørenskog. Det blir samme opplegg som i fjor, men nye stolpeplasseringer. Til sammen vil 70 stolper står ute fra 4. april til 1. november. Ytterligere 10 stolper blir satt ut fra midten av august i område Skåreråsen.

Les mer om Stolpejakten her: https://www.ostmarkaok.no/stolpejakt/

Tur-o/Stolpejakt pilot
Hvis du vil prøve tur-o-poster ved Mønevann kan du laste ned et kart med 5 poster på smarttelefonen mot å betale kr. 50,-. Disse stolpene står ute til 26. september. Dette er «Tur-o/Stolpejakt piloten» som er samarbeid Norges orienteringsforbund som prøves ut i år.

Kartbrosjyren og kartutsnitt
Denne kan fås på biblioteket, Lørenskog hus, resepsjon på rådhuset, samt andre utvalgte steder og på arrangementer i kommunen. Det vil også være mulig å laste ned mindre kartutsnitt fra www.stolpejakten.no og www.ostmarkaok.no. Disse kan skrives uteller benyttes på smarttelefon.

Last ned kartbrosjyren her: Kartbrosjyren for Lørenskog (størrelse: 9,5 MB).
Last ned Stolpejaktkartet her: Stolpejaktkartet (størrelse: 13 MB).

Kartutsnitt A4-format (1:5000): Hammer skoleRasta skoleSolheim skole og Fjellhamar skole.
Kartutsnitt A4-format (1:7500): Alle kartbladHammerRastaSentrum, Solheim og Losby.

Vis hensyn i boligfelt
Vi ber også Stolpejakt deltagerne unngå å kjøre bil inn i boligfelt for å registrere stolper. Parker et egnet sted og gå til stolpene. Hold også avstand til andre ved registrering av stolper.

Avslutning
Torsdag 12. november 2020 kl. 18.00 er det premieutdeling på Lørenskog videregående skole. Det vil bli utdeling av uttrekkspremier.

Østmarka orienteringsklubb ønsker deg en god tur!