Medieomtale i RB

I disse korona-tider er det et stort behov for gode aktiviteter. Romerike Blad har en fin artikkel om tidlig stolpejakt i lørdagens utgave, se utklipp (2.2 MB). Her får Østmarka OK også god omtale for flere av våre øvrige tilbud som UsynligO og Tur-orientering.

Lørenskog kommune informerer også om Østmarka sitt aktivtetstilbud på sine hjemmesider og Facebook sider. Her er det omtale av Stolpejakt og UsynligO med enkle orienteringsaktiviteter der flere av oppleggene også er tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Vårens park-o karusell utgår og erstattes med en o-karusell. Her vil det henge poster ute med løyper for alle nivåer. For «proffene» legges det stadig ut nye treningsløyper.

Vi minner ellers om oppdaterte koronavettregler fra NOF; «Organisert gruppe av mennesker skal ikke overstige fem personer, og det bør holdes en avstand på to meter. Det er en forutsetning for all aktivitet at smittevernreglene overholdes». Les mer her: https://www.ostmarkaok.no/aktivitetsinfo/

Tur-orientering

Se også oppslag i Romerike Blad 10. april: https://www.rb.no/dra-til-skogs-for-en-turpaske-dette-vil-bli/s/5-43-1288066 (bak betalingsmur).